Followers

Monday, 14 January 2013

GENAP 5 TAHUN PERKHIDMATAN


Hari ini tanggal 14 Januari 2013 selain birthday suami saya, hari ini genap 5 tahun saya menjadi staff di syarikat Popular Holdings Ltd. Alhamdulillah dan saya bersyukur rezeki saya masih ada di sini dan selagi ada daya In Shaa Allah saya akan terus berbakti dan terus bergelumang dengan buku2 dan member sumbangan kepada anak2 yg sedang bersekolah …koh koh koh..!!!

Di sini saya banyak belajar menjadi seorang yg lebih kreatif, memahami kehendak pendidikan zaman sekarang dan dikelilingi dengan buku-buku merupakan salah satu perkara yang membahagiakan..cewah!! Err kalau dikelilingi novel lagi bahagia kot..akakaka

Walaupun majority kat sini bangsa Cina dan sikit sahaja Melayu, namun hubungan kami erat. Dan In Shaa Allah untuk Staff Recognitian Awards 2013 (SRA) nanti, x ada aral saya dan beberapa staff lg akan naik pentas untuk terima anugerah perkhidmatan 5 tahun..cewah! Doakan ya..haha…

P/S: Belum dapat BW sepenuhnya..saya pi slow2 setiap rumah ya….ngeeee:P

28 comments:

ieda said...

tahniah dear !
teruskan maju didalam pekerjaan ..
bukan senang nak duk lama bersama pekerja yg majoriti bukan melayu kan ;)

Ratu Hatiku said...

Hepi besday buat En hubby ya... Semoga pnjg umur bahagai selalu..
Wah bestnya dpt award..Tahniah ya.. :D

Just said...

Wahh best dpt award dr company. sy pun dah 8thn kat company skrg. ada kakak2 yg lain dah 20thn! phewww... tp takde award pun kat sini.. huhuhu..

Just said...

happy 5yr working anniversary. heheheh... sy lg stgh thn baru tiup lilin ke-8 keje kat company ni tp takde award mcm intan. huhuhu..

Deqla manjew said...

wahh dah 5 tahun.. lama tu.. tahniah.. hope trs cemerlang, gemilang dan terbilang yer kak.. hihi

Nurul Faiz said...

tahniah kak.
saya pon suka buku :)

munna said...

alhamdulillah... happy anniversary buat kak intan dan en suami.... semoga berbahagia selamanya

Nisah Idham said...

Kak Intan..
lama jgk akak kerja ye..
semoga jasa akak di kenang hehe

gdsbnga said...

Waaaa 5 tahun dh keje . Kite lagi 6/7 tahun baru keje . Lama lagiiii ! Haha . Kite doakan kak intan cpt naik pangkat dn dimurahkan lagi rezekinya . Aminnn :)

Mimie said...

happy birthday to incik hubby akak...bezday sy smlm...

QasehnyaRania said...

hb buat en suami akak;D
ciksu doakan semoga dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yg baik.amin

tahniah juga buat akak :D

oh ya, akak dah boleh buat belom yg link gambar tu. kalau blom inform su k. nnti su buat n3 khas tok akak :D

Ibu Lala said...

Akk pun 5 tahun dah keje kat opis ni. Tpmx dpt reward pun. Syoknye intan dpt reward after 5 yrs.

azievee said...

Alhamdulilah...semoga rezeki semakin melimpah ruah...amin

umialya said...

xper, bw slow2

nanieybarnieylurviey said...

:) tahniah.. Dpt naik pentas utk awards :) best kan if dpt keje ngn buku2 ni

Cheq Kaq said...

Memang popular gitu kak intan berlian belina gondang!Hehehe

Cinta Misteri said...

Yeaaaa...selamat bertahan. Naik pentas nnti jgn pakai baju labuh2 kasut tinggi2 , tersadung nnti.

Aisy Nasiha said...

Tahniah kak... Teruskan usaha n kegigihan tau.

the malay male said...

Tahniah..... Saya minat baca surat khabar je :-)

Kesuma Angsana said...

tahniah moga terus success n epy belated birthday tuk en hubby ye

MaMa Rey said...

tahniah intan..s€moga t€rus maju jaya..
nanti kongsi la info2 t€ntang buku2 y€

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
tahniah2!
klu dah rezeki kat situ.. teruskan :)

Reiko Masashi said...

waahh..tahniah..bleh la bg reiko hdiah bku novel nnti..hihih

munna said...

tahniah kak intan......

izan mama mia said...

tahniah..mg terus cemerlang..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak..moga terus maju jaya k

Si Matatajam said...

Keep it up a Good work kak Intan...

Chic Na said...

ooo akak kerja popular. patut laa..

happy belated birthday utk abg Firdaus. akak masak special ke haritu? ;)