Followers

Monday, 21 January 2013

AKHIRNYA...


Setelah berkurun spek mata saya patah seribu...akhirnya semalam saya jalan2 kat The Mines, ada promosi RM88 jeeeeekkk uolsss spek mata..Apa lagi, saya terus buat...sejam siap!


Ni BukaN sPek Mata cek tapi  Cek  ROmpaK Dari GooGle Image !


Duk nunggu spek mata g  dulu Old Town minum lemon tea ice dengan roti, encik somi nasi lemakkkkk di malam hari!!

Tengah nak ngap roti berdering tepon gtau dah siap spek cek. So apa lagi berdezuuppp lari g amek.. Siap, pakai dan masa tu RASA JALAN CEK DAN LINTANG PUKANG! WOW ! JELAS !!! TEKSTUR KULIT ORANG DARI JAUH CEK BOLEH NAMPAKKKK WOOOOOO!!! 

Sekian. Salam pagi Isnin!

Kenapa banyak tanda seru!! Entahlah..cek tatau!..hheehehe

31 comments:

Anum said...

murahnya

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhh tu betul2 murah tuuuu...berbaloi2 gituuuuuu......

xpe cik intan sesekali layan nasi lemak malam2 hari hehehehe...menternak lemak sesekali sekale ekekeekekekek

Fieda Rafli said...

mmg berbaloi..

Mimi Azirah said...

giler murah....atyle all school

CeqGu said...

hahaha dunia kembali cerah haaaa.cikgu punya spek ni dah senget benget kena pijak dengan firas. bila ntah nak ganti baru....err yg ni pun belum cukup setahun umurnya huhu

Kesuma Angsana said...

wah murah tu intan

QasehnyaRania said...

murahnya :D

Mia Kassim said...

Wahh murahnya....klu gini harga tiap2 thn aku tukar spek mata.....hehe

izan mama mia said...

wah harganya...patut banyak tanda seru..hihih

Cheq Kaq said...

terang berderang laa mate akak nanti!tibe2 nampak kedut kat muke en hubby kang!ehehehehhe..

Falsya said...

falsya kan kak intan, kalau pakai spec nmpk mcm bdk2..member2 falsya ckp mcm innocent jer..innocent la sgt..hahhahhahaa

Kakzakie said...

Eh... murahnya intan. Tunjuklah macamana cerminmatanya kakak nak tengok:)

nadia said...

kak intannn :)
tak nak jumpa kak intan sebab kak intan dah pakai spek baru kann. semua tekstur kulit muka nampak jelas kannn. nadia tak nak kak intan nampak teksture kulit yang yang 'gebus lagi mulus' ni! :p kita jumpa dari jarak jauh dah la. hahhahahaha

Ibu Lala said...

makin luas la permandangan tu nanti.

Deqla manjew said...

kalo dah promosi so haruslah rembat kan kak..hihi.. oh yer kak, sori lama x terjah blog akk..ni deqla dtg ni..suka takk? haha...

psssttt! akak tayang la spek baru tu! :)

TiranaAduka said...

uiks dpt harga tu ke? Tak peceye la.

nanieybarnieylurviey said...

Bestkan ble dpt pakai spek mata.. Segala habuk nmpk.. :) jelas lgi :)

Aisy Nasiha said...

Promosi kat kedai mana ni? Cewah, tya mcm saya pakai spec lak.. Huhu.. Bagusla kalau dh dpt yg murah n bagus, boleh beli peplum byk2 duit lebih tu ye..

the malay male said...

selamat melihat dunia dengan lebih jelas :-)

LYAfrina said...

murahnyer..haruslah dirembat sementara ada promosikan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

murah la RM88, eija ni setiap tahun kena buat spek tau, anak asik patahkan spek mama dia je..huhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
oo..akak pemakai cermin mato upenye... rabun ke silau? so..lepas ni dah semakin clear la eh.. hihih.. :)

ct kektus said...

tu dia. sampai lintang pukang jalan akak. haha kesan spect mata baru. :D

Deq's Qienz said...

akk pkai sepet mata juga ke??sama la kite..amek sepet y murah jugaaa..muahahah bkn kedekut tapi jimatttttt lorrr

Nisah Idham said...

woo wooo wootttttt spek baru u.... I liokeee.. nisah ni entah lah nak ganti spek.. tunggu bonus mari !! hehhee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak intan pakai spek yer..murah tu kak

Mrs Velentine said...

murahnya...

wan nurul hezrina abd halim said...

Patutla masa jupe kat mall ritu bla nurul pggl akk wt duno jerk rupa rabun.haha.achjer

Deqla manjew said...

Ehh deqla x komen lg eh entri ni?? hihi...haah la kak ada promosi haruslah dirembat ye dok...hikhik..tayang la spek baru kak..nk tgk! ;-)

mama aryan said...

Semuanya nampak jelas dah...

Chic Na said...

ooo akak mmg specky ke sebelum ni? ingatkan baru berspecky.. hihi..