Followers

Thursday, 24 January 2013

MY FIRST KAWAI GIRL FROM POLYMER CLAY

Ni la pertama kali buat kawai girl (belum siap lagi sepenuhnya, belum kaler bagai lagi..ini lepas saya membentuknya)..sesuai untuk buat keychain dan juga phone strap dan mungkin FM juga..

Saya nak hasilkan banyak2 sebab nak letak kat kiosk kakak saya nanti..:) In Shaa Allah kiosk my lovely sister "La Senorita" akan buka bulan 3 ni di Kota Kemuning. Doakan perniagaannya berjaya. 

Hari ini seharian buat pelbagai kraftangan..:) 


18 comments:

Aisy Nasiha said...

wah..makin bercambah cambah bisnes akak ni... mmg jenis orang ligat dan berseni.. bila nak hadiahkan saya satu keychain ni.... hihi

Riedaffya ibrahim said...

buat byk2 n jgn lupe tunjuk hasilnye kak intan..

CeqGu said...

kak intan hik hik hik, cam comel jer kawai girl tu...utk adik anis ke? hik hik hik

Falsya said...

kreatif kak intan..kalau falsya idok lerrrrr..bab2 memerlukan kreativiti nie mmg laaa ke laut..

Mimi Azirah said...

kretipnye akak

Cik Aini said...

amin..moga sukcess ye :)
oh ini yg donut tu eh..best2 :)

izan mama mia said...

..oo..nnt bg laa alamat tu..kota kemuning klang ker

Deqla manjew said...

bertuah yer hubby akk punye wife sekreatip akak..sok wat kraftgn jgn keje lain x jln sudah la eh kak.. hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan

semoga biz baru hasil kerja tangan akak ni mendapat sambutan... berseni betul.. :)

MaMa Rey said...

berbakat rupanya Intan ni..
nanti dah kaler bagi kitaorang tengok ya..

nanieybarnieylurviey said...

Cntik. Xsbr nk tgk yg da siap kaler

Nisah Idham said...

InsyaAllah kak..
org yg rajin berusaha pasti berjaya... (^_~)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah akak kretip la..moga betambah maju bisnes k

IntaNBerliaN said...

akak ni betoi2 kreatif lah :-)

Chic Na said...

cantik!! bila dah kaler mesti lagi cantik.

mama aryan said...

kota kemuning?..dah dekat juga dgn rumah akak tu..
moga bertambah2 rezekinya nanti ye

Fieda Rafli said...

untung tgn intan kreatif.

wan nurul hezrina abd halim said...

insyaallah pasti akk berjaya..akk pun kreatif.cer try minta nurul yang buat..serius jadi benda lain.hahahaha