Followers

Monday, 28 January 2013

KENAPA SAYA TAK BOLEH BUKA

DARI HARI SABTU X SILAP DUK PULUN BUKA BLOG MIMI TAPI X BOLEH2...SEBAB APA YE? BILA BUKA JE JADI MCM NI..KORANG ADA ALAMI MASALAH SAMA SAYA TAK? 



23 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Semua blog domain dot my tak boleh bukak buat masa skang ni..asiahost tgh upgrade server..kalau nak tgk jgk buat sementara waktu ni kena setting dns kat komputer sendiri :(

Mia Kassim said...

Line problem agaknya....huhu

Nisah Idham said...

kak Intan Shayang..
akak, bkn masalah akak je.. nisah pun sama.. bkn mimie sorang je, ada lagi yg 2-3 blog nisah bukak jadi cam akak ni.. entah le nape. nisah ingatkan line tenet nisah yg ting tong.

>> akak, jwb soalan akak tu kan...
Mr. Beruk tu kan, adalah Broadband.. (^_~)

ros_reeza said...

ye kak. memang tak boleh buka. tapi ada caranya untuk buka buat sementara ni. tapi Ros tak cuba pun sebab on9 guna phone je ni

nea lopah said...

Ada jugak berlaku pada nealopah.. line problem kot.

nanieybarnieylurviey said...

Hi kak intan. Nani sihatje :)
Tu la ada probs skit ngn dot my. Hehe. Da ok nnti leh la Bw. Hehe..

umi alya said...

"bukan salah Intan xmo lawat teman2, udah jln jammed.. sabarlah... "

betul ke ngan entri di atas??

izan mama mia said...

mmg xleh bk..

Kesuma Angsana said...

ada problem lah tu

the malay male said...

blogspot ni kadangkala pening jugak

Chic Na said...

kakakku sayang. I miss u!! sorry kak cikna tetiba diam. banyak hal pulak tetiba kan. tapi cikna tak lupakan akak. rindu sgt. akak sihat?

محمد رازيق said...

nice info. owh patutla tak dapt buka.huhu

Falsya said...

penah gak kene tp xpenah dpt jawapan pun smp skang kenapa..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada problem dgn dot my tu kak

EKIN said...

kak.. sam lah ... sikin pun ada blog lain tak boleh buka.. sikin guna hp baru boleh buka... tak sure apa masalahnya...

Cheq Kaq said...

patut laa tak bole bukak..ade problem dot my rupenya..

Mimi Azirah said...

sekali hamek namo den jd popular..hahaha

kinara kinatara said...

domain my ade masalah..:)

mama aryan said...

akak taktau kenapa..

Deqla manjew said...

owhh..ni la heboh psl masalah domain tu kan.. huhuhu

Fieda Rafli said...

sampai la ni tak dpt bukak2 lagi..sian kat dorang ye..

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai..tuh kadang nurul juga takut nak tukar takut jadi mslah mcm nielah..mmg tak dapat buka kat opis nie .cm and .my..try kat umah juga tak dapat buka.sayangkan sbb mimi tuh suka datng blog nuruyl so nak jenguk dia tak dapat2

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
ermm..cma cuba masuk td pun x jumpa.. mungkin tu lah dorang tgh update server agaknye.. huhuh...