Followers

Wednesday, 30 January 2013

“KISAH CATWALK KU”


Pasal bijik mata saya yang rabun dan saya telah buat sepek mata yang membuatkan saya jalan catwalk bagai nak terjunam ja rasa..jadi saya telah membuat pemeriksaan lagi sekali..koh koh koh …dan jawapannya power rangers mata saya tetap sama..ngee:P

Dan saya dikehendaki pakai selalu supaya catwalk saya dapat dipulihkan seperti biasa menjadi humanwalk..ok ok…saya akan cuba! Selalu orang tulis “caiyok” but saya tgk kawan2 cina saya tulis “Jia You” …bermaksud caiyok ler..kekekek..bw slow2 yer.

36 comments:

NaZiRaH @ Ezyra said...

saya pun rabun juga, tapi tak salu pakai sebab tak selesa, dalam dwn kuliah ja pakai...

Anum said...

sama la kita rabun hehe

CeqGu said...

bleh la gang dengan cikgu anis ...bijik mata daku pun rabun jugak

nea lopah said...

ingatkan kak intan dh jadi model bernard chandran! hahahaha

Farah Waheda Wahid said...

ingatkan akak catwalk kat atas pentas fashion tadi... ^_^

[PCL] said...

wokeh, dah sampai sini walau slow2 BW tadi..., kalau sy catwalk jg mungkin tak sampai sini...alhamdulilah mata sy blm rabun.

♥ ROS ♥ said...

xpe//cik intan pkai spek pun ttp comel :)

Deqla manjew said...

owhh.. takde masalah la eh dgn power rangers akk tu..hihi.. hurm..kena biasakan la nih eh..tp riso gak kalo dok pening ajo..jenuh aih nk bercatwalk sokmo.. hahaha..

Mrs Velentine said...

slow2 kak

Kakzakie said...

Kalau belum pernah pakai mungkin akan rasa seperti itu intan. Lama-lama ok..

qemaishak said...

hihi mula2 je kot jadi gitu

Ratu Hatiku said...

Alamak ya ker...jgnlah aku pun kena mcm ko jugak pakai spek...lecehlah... ko cuba rajin tgk pokok2 hjau hari2 dulu hubby aku suka jerk tgk pokok2 skrg da ok mata dia xrabun lagi.. :D

♥cikmOt♥ said...

kak, kita baru buat spek baru...tak tahan dah rabunnya ni

pinky said...

akak dulu sy pun rabun...tp lps belajar saja xnk pakai spek....terus okyh smpai skrg...cuma silau jer skrg....

Mia Kassim said...

Mula2 memang camtu...jalan cam tinggi jak, terpaksa bersopan santun sikit klu nak berjalan...tapi lama2 oklah tu..

Nisah Idham said...

wah humanwalk.. muahahha pestime nisah dengor ayat power ni hehhe

ros_reeza said...

wah ber 'catwalk' persis model kah?.. hihihi

EKIN said...

biasa lah kak intan... bila tukar power mata.. memang akan pening2 sikit.. sikin nie dah 20 tahun bermata empat... setiap tahun dok tukar cemin baru... he..he..he..

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X pakey spek mata.., ehHHHee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mula2 je gitu.. nnt dah lama, ok ler tu :)

EMMYMAZLI said...

salam

salam... emmy tag Intan untuk join GA top up.... jom try yok...

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/01/topup-giveaway-by-iezwa-razk.html

Cheq Kaq said...

Tak payah catwalk laa kak..naik je belina gondang ke belina jantan ke..tak payah susah nak jalan..tp kalo nk p tandas takkan naik motor gak kot..wakakakakaka!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhuh..selamat bercatwalk taww....

lama2 nnti ok la tu ... :)

Chic Na said...

mesti rasa pening2 kan. lama2 nanti biasalah kak. ;)

nanieybarnieylurviey said...

Hehe. Nk kasik biasakan tu take times la kot.. Hehe

Reiko Masashi said...

jgn lupe utk tgk benda2 hjau mcm tumbuhan spya mata dpt di selamatkan dri cermin mata...:))

Reiko Masashi said...

jgn lupe utk tgk benda2 hjau mcm tumbuhan spya mata dpt di selamatkan dri cermin mata...:))

ct kektus said...

nanti dah elok jalan, boleh turs catwalk kat runaway tuu. hehehe

NaZiRaH @ Ezyra said...

saya ada komen kat entry ni, mungkin tak lepas kot, huhu..takpa la, saya jenguk akak nak ajak akak join GA ni, saya tag akak..;-)

http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

izan mama mia said...

akak..pun pakai spek gak..tapi sll simpan jer...kalau dok lambai2 akak dr jauh mmg boo layan..hahaha..i rabun tapi malas nak pakai spek

IntaNBerliaN said...

jia you kak intan.. hihii

Mimi Azirah said...

catwalk ok pe kak

wan nurul hezrina abd halim said...

betul2 kak.pakai selalu dalam masa seminggu oklah tapi kalau dah 3 minggu still sama rasa pening kena g cek sekali lagi

Falsya said...

power akak mesti dh tinggi nyeah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak intan jia you kihkihkih

umi alya said...

rasanya mata akak masih ok lagi