Followers

Monday, 1 April 2013

WRAP UP @ THE SUMMIT USJ

Hari ini penat tapi happy sebab dapat balik awal. Apa citernya? Macam ni...hari ini saya dan 6 orang opis mate termasuk dua orang bos, kami pi The Summit untuk wrap up segala buku. Sebelum ni P0PULAR  buat pameran buku kat The Summit USJ baru-baru ini. So semalam dah habis pameran buku tu, so hari ni saya dan beberapa staff datang bungkus balik  ler...Penat memang penat tapi tidak sepenat untuk set up untuk start pameran. huhuh..

Dalam pukul 2 petang siap wrap up! So kami semua bersama bos pi makan. Bos belanja makan.hoho..best nyaa..makan dengan aman dan bahagia sebab bos belanja. Pastu balik opis naik keta bos reramai sebab datang tadi pon dengan bos. Bos kita orang memang best sebab memang jenis humble. So boleh melawak bagai . Balik opis sebab pakat nak amek keta balik umah terus..bukan balik keja okehh..syiokkkkk..kalau camni hari2 wrap up hari2 pon okeh jer bosssss..:P

lepas penat wrap up depa nak makan pula 

lady bos tengah tgk menu, bos lelaki (baju merah) tgk juga menu..:))




wrap up team! 

24 comments:

Ibu Lala said...

Syoknye balik awal. Sib baik time ni akk dah balik tau. Kalau tidak harus ikut

Tihara said...

bestnya ada pameran buku...ada orang velanja lagi :)

Chic Na said...

lepas makan mesti hilang penat. bestnya dpt bos sporting. ;)

NaZiRaH @ Ezyra said...

hihi..untung la orang belanja makan..;-)

umi alya said...

untung ada org belanja makan

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang satu nikmat bila sekali sekala dpt balik awal.

Blurr K.Mirror - Intan keja ngan sykt buku POPULAR ke?.

Aisy Nasiha said...

Bestnya kak intan.. Seronok ada bos baik, seronok dpt jln2, swrobok dapat makan orang yg belanja...seronok tu
...

the malay male said...

org blanje..hari2 pun bolleh

ieda immi said...

wahhh paling seronok bila ada org belanja kan ;)

nea lopah said...

Happy bebenor dia. hehehe

Elya Roza said...

dh lama x singgah popular...

adzairdawati makdara said...

mmg best kalau dapat boss yg sporting dan baik mcm tu kan

CeqGu said...

Bertuah perut ekk hihi

Zira Aziz said...

untung kak intan dpt bos yg baik hati..

IntaNBerliaN said...

kalau org belanja camni, sellau pun xpa.. hihi

redza said...

bertuah dpt bos yg baik

qemaishak said...

syok kalau boss jenis humble camni kan..:)

izan mama mia said...

bos velanje makan apa tuu

AyueJean AJ said...

Wahhhhh...
Syoknya boleh balik awal.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la kak dpt bos sporting :-)

Nieyxzha Hassan said...

Dulu nieza duk subang..tempat tu mmg selalu lepak ..selalu makan kat johnnys

wan nurul hezrina abd halim said...

berjimba jimba mmg seronok

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.intan..
akak kerja dlm bidang apa?
siap ada setup2 segala bagai..?
huhuh...wrap buku mmg memenatkan..
tp best la.. tang akak sbb bos belanjeeeee.. :P

nanieybarnieylurviey said...

Bab makan best kan.
Alahai comey nye kak intan :)