Followers

Monday, 29 April 2013

TERIMA KASIH SEMUA


Salam semua..
Terima kasih kepada yang memberi pandangan dan komen pada ENTRY sebelum ini, Saya sudah rujuk pada BLOGGERRIEFDAFFYA.. beliau ialah orang yg bekerja di JKM dan ieda sangat membantu mejawab segala kemusykilan saya. 

Dan Alhamdulillah In Shaa Allah perkara ni dapat diselesaikan dengan sebaiknya. Malam ni tak ada aral saya bersama Encik Firdaus akan berjumpa dengan ibu hamil tersebut dengan suaminya. Moga urusan saya dipermudahkan.. Nervous ni…

Jika benar baby tu ditakdirkan bersama kami Ya Allah, permudahkan urusan kami..Ameen..

Syukran jazilan atas semua pandangan ..Ada lagi nasihat2 kawan2 yg belum saya publish..Bersyukur sangat berkenalan dengan semua rakan2 blogger yang cukup prihatin… 

Ya Allah Ya Tuhan Kami..berkatilah dan rahmatilah hidup rakan2 ku sekalian..Ameen 

14 comments:

the malay male said...

semoga dipermudahkan

Ratu Hatiku said...

Inshaa Allah..semoga dipermudahkan segalanya... Amin

Ibu Lala said...

lega dengar intan dah ada jalan penyelesaiannya. harap dipermudahkan sumenye ye...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Intan...Semoga dipermudahkn & klu ada rezeki intan & HB...sikecil akan menjd milik intan

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... dah jumpa jln penyelesaian... moga settle dgn jayanye yer proses adopt anak tu.. mana tau lps ni berkat akak jaga anak org, akk dpt anak sendiri pulak kan.. deqla lom bersedia nk adopt.. tp kalo smpai 5 tahun ke atas xde anak jgk mgkn ambil langkah mcm akk.. bergantung pd keadaan... =)

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah..dah ada jalan penyelesaiannya. semoga segala urusan intan dipermudahkan ya. amin..

Kakzakie said...

Doa kakak mengiringi moga semuanya dipermudahkan dan ada rezeki buat indan dan en firdaus....

Nisah Idham said...

semoga urusan akak di permudahkan . InsyaAllah :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan..
huhu.. cma plak yg nebessss.....
insyaAllah..semoga allah permudahkan segalanya..

amin...amin...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kak Mirror belum sempat lg baca entry terdahulu tp gelojoh nak post komen ni Intan..hehe..

Apa?. Ada someone nk bg baby??. Bestnyaa... I'm happy for you Intan!.

Nieyxzha Hassan said...

Sori baru bace..hmm..complicated sbb bukan warga sini kan...nieza tak tau nak komen cmne..baik refer pada yg pakar..

But kalau sis intan serious nak ada baby sendiri.. nieza boleh tolong refer produk.. kita ikhtiar..pm nieza di fb ye..we story panjang ;)

izan mama mia said...

mg urusan dipermudahkan... tak sabar akak nak tahu kisah selanjutnya..

Chic Na said...

baru baca ni. tak tau pun pasal ape. anyway cikna doakan semoga semua urusan akak & abg firdaus dipermudahkan. Ameen..

Riedaffya ibrahim said...

sy bantu ape yg sy tau je kak...