Followers

Saturday, 6 April 2013

CONTENG-CONTENG MEKAP DI MALAM HARI

Dah balik kampung , apa lagi langkah parit di malam hari pi rumah kazen.Naseb dekat jer..marathon or lari bawak sebeg alat2 mekap..cam org giler pon ada gak..hahah... Dan anak dia jadi mangsa keadaan. Untuk pengetahuan , saya main2 jer make up. shading hidung tak buat.!!kening pon x buat betul-betul!!!. Tengah2 malam cek oiiii...     

Jadi inilah hasil main2 mekap..ahaks!!

foundation : Naturactor (saya ada jual sapa nak, haha!! sempat lagi) , supra, dan MAC..semua saya blend sekali.
Loose powder Miss Rose
Eyeshadow Miss Rose 
Lipstick & lipgloss Miss Rose

P/s: Debar nak make up org nikah, dan kawen hujung bulan 5 ni..doakan sy buat yg terbaik yer
aucak!!
Ada macam Azean Erdawaty  zaman muda tak? koh koh

**ini mekap di bawah ini semalam saya buat.:))**
tema : hijau





31 comments:

Mimie Najib said...

cantiknya kak hasil makeup..sy kalau nak make up muka sendiri pun tak reti.. :(

umi alya said...

Insya Allah, Intan boleh...

MulutPayau said...

Cantiknya hasil sentuhan Intan...
In Shaa Allah, intan dapat buat nanti...

pinky said...

cantik kak....=) nanti blh buat tutorial..=)

Zira Aziz said...

..cantik..tgk sekali lalu, ade gak mcm ayu raudhah..

Kakzakie said...

Ohh... intan pandai make-up ye. Boleh tahan cantiklah:)

CeqGu said...

Haahla mcm azean irdawaty versi xdak taik lalat hihi

NinaAz said...

Aahlaaahhh. Ada iras sikit22

Aisy Nasiha said...

akak pandai tu mekap... patutla ada cita cita nak jadi mak andam.... good luck utk majlis bln 5 tu nanti, smoga terus sukses..

Chic Na said...

rajinnya akak comey ni. boleh la hire nanti. ;)

nanieybarnieylurviey said...

Sgt cntik!!! Time kawin nnti upah kak intan jer la.. :)

Cik Nur™ said...

wahh...tak nampak mcm make up main2 pun...cantik je nur tgk..

mmg berbakatlah akak ni..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mmg nampak pro la... Cantik!.
Memang ada ambik course ke Intan?.

Riedaffya ibrahim said...

pandai akak buat ,...cantik le

Tihara said...

memang berbakat lah intan..nice :)

Reiko Masashi said...

wahh..rajin benor conteng2..hehe

LYAfrina said...

ok la.. kemas je & nmpk simple.. suka make up cam ni.. slow2 je...

in shaa allah, lya doakan smoga semuanya sukses ya.mana tahu dpt maju setapak lg jd makeup artis plop..

jaakechik said...

comel nya make up! pandai akak. review la foundation tu sikit, nampak glowing jer! nanti review tau..mcm dah berkenan pulak jaa nih...kekeke....

Cik Aini said...

in Shaa Allah..pasti boleh kak intan :)

Mrs Velentine said...

cantik nya kak make up

Deqla Manjew said...

chaiyok2 kak intan... teringinnya nk suh kak intan mekapkan..tp utk apa eh? haha... ;)

Kesuma Angsana said...

wah cantik tu intan !

nea lopah said...

Akak mmg bnyk bakat terpendam..pandai masak..pandai mekap..pandai berniaga..untung en firdaus.

Nieyxzha Hassan said...

pandai la dia make-up..awat la baru kenal..kalau dah lama boleh tolong make up nieza time kahwin aritu..tp itu 5 tahun yang lepas...hoho

QasehnyaRania said...

sentuhan tangan berseni ni :)

nadia said...

cantik gileee kak intan makeuppp!

izan mama mia said...

hihih..teringin nak gojes bermekap cam intan

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh nie gaya mak andam dah nie.buat freelance make up lah kak=)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.intan..
wahh..cantiknye..mmg patut akak jadi mak andam...
series cantik! :)

Sue-Rya Qistina said...

all the best ye intan :)

mama aryan said...

cantik2..insha Allah akakk doakan intan ye