Followers

Thursday, 25 April 2013

BERMINAT UNTUK SENARAIKAN BLOG BISNES ANDA DI SINI? JEMPUT LA..:)


Saya nak senaraikan blog 

kawan2 yang ada buat bisnes 


iaitu blog bisnes saya. Jika 

berminat boleh tinggalkan 

link blog bisnes korang kat 

komen okeh. Nanti saya 

update kat blog bisnes saya.  

Yang penting kita saling 

support each other dan tak 

mau dengki2 okeh…


Ikhlas daripada: Intan 


Kawan2 blog yang baca entry ni boleh warwarkan pada kawan2 blog lain yg saya x kenal yang ada buat bisnes :))

26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Intan..k.atie tak dak blog biz tp biz dlm blog prsonal jer.Blh join tak?(^_^)

Deqla Manjew said...

wahh.. terbaiklah kak intan ni..tp deqla xde bisnes la kak..huhuhu... yup betul tu, x baik dengki2 ni..rezeki datangnya dari Allah.. ;)

Ratu Hatiku said...

All the best dear.. :D

pinky said...

hehehe...tak de blog biness...apa2pun good luck ya kak...=)

ieda immi said...

nak lah
ekekke
free ke dik ??
ekkekeke

1) iedaherbs.blogspot.com
2) http://ironwork-abassa.blogspot.com/

TQ dik !

Nisah Idham said...

Salam ahkak Intan Manjewww...

nisah nak join boleh ? hehehe tapi Nisah xde blog khas untuk bisnes ni..

AyueJean AJ said...

AJ ade blog bisnes...
Tapi tak betul2 run lagi...
nanti dah run AJ share... =D

Nisah Idham said...

http://fromheartnisahidham.blogspot.com/2013/04/usahawan-minyak-wangi.html

akak, terima kasih ye kak..

Ya Allah, Nisah bersyukur sangat coz ditemukan dengan KAkak seikhlas akak ni. dengan niat murni akak ni, nisah berdoa semoga Allah murahkan rezeki-rezeki buat akak. InsyaAllah..

Mama Atiyyah Ar Rayyan said...

Assalam...nak la..TQ ya...

mama-atiyyahumairah.blogspot.com

Jemput2x la datang belog eh..TQ

Nurse & Engineer to be said...

wah.. bes nye.. nk jgk masuk list :-)

ni link blog bisness sye :-)

homemadedoorgiftmelaka.blogspot.com
allaboutwomanwants.blogspot.com

terime kasih :-)

Cheq Kaq said...

Salam Kakak comeyyy!

ni bloh yaya yer..
http://herbalifeisgood.blogspot.com/

mekasih!Moga Allah murahkan rezeki kakak!amiin..

Mimi Azirah said...

sy de wat biz tp xwat blog lg...huhuhu

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer intan

Tihara said...

menarik ni tapi blogshop akak tengah rehat sekarang ni :)

Riedaffya ibrahim said...

gud job kak intan..

nea lopah said...

terbaik lah kak.... hehehehe
besaq nya tulisan!

Reiko Masashi said...

nnti la reiko join :D

Cik Nur™ said...

setakat ni, Nur xde ape2 bisnes lagi..
nanti nur war2kan pada kawan.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k,intan,,
memandangkan cma xde biz yg nk dishare, nnti cma hebahkan kat mmber blog yg bukak biz ni..

semoga bertambah maju biz akk :)

Tihara said...

haah,silakan intan ;)

Kuazue Mohd said...

hehehehe...join ke tak? tak ke join....ikut mung la dik...

Chic Na said...

alaa kak.. nak jugak tp blog cikna banyak citer personal.

Chic Na said...

ok kak.. kalo camtu cikna bagi link pages la yg mmg khas utk coklat. boleh kan? ni link nya: http://thecoklatblog.blogspot.com/p/contact-us.html

thanks akak sayang.. ;)

Sue-Rya Qistina said...

berapa intan kenakan bayaran utk iklankan biz tu?

ni blog biz sue:

www.buluhvoice.blogspot.com
SuWaRa Entertainment
(biz perkhidmatan persembahan dan mekap)

izan mama mia said...

mulianya hati intan..mg semuanya succes dalam bisnes