Followers

Monday, 15 April 2013

PANDANGAN DAN CADANGAN

Salam semua.. Oh busynya saya!. Weekend x sempat nak bw sebab kazen kenduri kawen. Sabtu g gotong-royong masak , ahad kenduri kawen di Sentul. Balik umah tempek detox foot patch..ahh lega ..(sempat iklan lagi tuuu)

Ok, x sempat nak bw, just nak tanya pendapat kawan2 semua, apa nama yg terbaik untuk perkhidmatan mekap for bridal yang saya akan buat kelak. Ada suggestion? :)) tapi xmau guna nama "Intan" lagi..nak yg lain..

Sekian terima kasih.

To blogger Waniey ibu Qalief, akak ada add kat fb, jumpa fb waniey dekat fb Deqla..hehe..accept okeh nanti..

Belum sempat singgah lagi kat rumah kawan2..huhuhu banyak kerja. balik umah packing barang untuk pos pada customer pulak.huhu

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah sini

Sue-Rya Qistina said...

semoga biz intan terus maju dan sukses ye :)

Kakzakie said...

Busy tanda business baik tak apa intan. Kakak tak ada idea lagi nak suggest nama utk biz intan tu... tak boleh terfikir dlm masa singat ni.

ieda immi said...

wahh dah nak buka bridel shop !
bagus nie dik ..
semoga berjaya tau
nama kena cari yg sedap2 sikit ;)

Deqla Manjew said...

alamakk... nk letak nama ape eh? x terer la bab bg idea ni....hihi...tp nama intan tu mmg cun dah tu kak.. intan andaman.. perghhh... cun melecun kebabom!! hahaha..

Ratu Hatiku said...

Sentul? Dekat ngan umh saya la tu.. :D
Ermm...nnt nak pikir jap eh..apa nama yg sesuai...

azievee said...

Amboi kak Intan dah buat bisnes andaman ekkk..Tahniah...bab nak memberi nama tu x tau ler kak Intan...kita x kreatip..

Ibu Lala said...

Wah business baru. Moga berjaya ek. Akak,x kreatif la nak bagi cadangan pun.

Cik Nur™ said...

Syurga bridal beauty...

suami akak nama firdauskan..
syurga kan firdaus.. :)

Aisy Nasiha said...

Taknak nama intan? Buh nama saya lah pulak...hihi..

nea lopah said...

bz bebenor yer...hehehehe, nnti add sy jugak kat fb yer FID NABIHAH

Chic Na said...

busy weekend nampaknya kak. hmmm kena fikir dulu la. ;)

IntaNBerliaN said...

alaa saya xreti nak suggest2 nama ni kak... pe2 pun saya harap ramai yg akn bg pandangan ttg nama tu :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k,intan..
wah... nk bukak bridal boutique ke?
alhamdulillah...
hehe..nama? cma mmberi cadangan Adaman TanTinTun :))

Si Matatajam said...

M setuju ngan Deqla tu... Nama akak tu kan dah cantik...

izan mama mia said...

wah makin maju langkah ke depan tuu....

Tihara said...

mesti letih kan, moga intan sihat sokmo :)

ros_reeza said...

moga terus berjaya akak :)

Cheq Kaq said...

Belina gondang laa kakak!hehehehe..moga trus sukses kakak!

Che Rosliza Che Mat said...

Apa tajuk yg sesuai ya hihihi

"Andaman Beauty Intan"

Cik Aini said...

ai rs lah kan..
seri cahaya boutique andaman.hehehe

jaakechik said...

buh nama mcm blog ni la. comel! INTAN berlian BRIDAL mungkin??