Followers

Wednesday, 27 February 2013

IKHLAS DARIPADA HATI


Saya tujukan untuk semua rakan2 blogger saya.

  • Terima kasih atas persahabatan ini.
  • Terima kasih atas doa dan kebaikan yang korang berikan pada saya.
  • Terima kasih atas kasih sayang yg dicurahkan sebagai sahabat walaupun x pernah bersua tapi rasa sangat dekat di hati. 
  • Terima kasih atas ikatan ukhuwah yang terjalin. Hope Till Jannah. Ameen.
  • Saya sayang sahabat2 semua. Jika sepanjang berblog ini saya ada buat salah dan silap up entry, maaf kan saya..:)) 

45 comments:

AyueJean AJ said...

Sesama kak.... =D
Terima kasih juga....

Siti Rohaida said...

amin...

Falsya said...

sama2 kak intan...terima kasih jugak sbb support blog falsya..terima kasih..lihat lah duniaaaaa!!!!...ehhh, okayh, terhover skit..hahaha

Cik Zara said...

sama2 kak.. saya pun sama.. :)

azievee said...

Love u two...tq sbb sudi jadi kawan sebelog...hehehe

Ina Haireina said...

terima kasih kembali... :)

Sue-Rya Qistina said...

amin amin..semoga berkekalan hendaknya :)

Ibu Lala said...

I Love u tooo intan....

nea lopah said...

Terima Kasih kak intan kerana menceriakan dunia Blog kami.

izan mama mia said...

suka tgk gambar tuu...ialah kan..tanpa cumpoter tuu...xleh ler nak jumpa rakan alam maya nih...

samalah kita intan..saling bermaafan...mg persahabatan kekal selamanya

Farah Waheda Wahid said...

sama2 kak intan sayang... cam mana kak? dah settle ker urusan hari tu?

Riedaffya ibrahim said...

sy pon nak time kasih kat akak sudi ke blog sy dan membina pershabtan di alam maya...

Nurzakiah Hanum said...

so sweet

Mrs Velentine said...

saya kak intan juga

Deqla manjew said...

yess.. love computer too.. coz kak intan yg deqla syg ni ada dlm computer deqla ni haa.. hihihi...syg kak intan jugakkk... mmuahhh...hihi..sama la.. mohon ampun maaf jika deqla ada tersilap kata yer.. moga ukhuwah ini kekal berpanjangan..teringin nk jmpa akak.. hihi... =)

pinky said...

TQ jgk tuk akak...=)

Tihara said...

same lah dengan akak..kalau ada salah silap harap dimaafkan :)

QasehnyaRania said...

Saya maafkan akak juga ;)
Tenkiu juga utk akak ;)

redza said...

amin!!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

saya juga sayang rakan2 blog
:)
hehhehe~

Chic Na said...

sayang kakak juga.. semoga persahabatan kekal sampai bila2. ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhu..terima kasih jgk sudi berkwan dgn cma..
sayangg akak :)

nea lopah said...

Bila nk buat 3rd GA kak? tak sabau ni...payah bebenor nk dapat hadiah dr akak ni.

the malay male said...

ehhh...hari raya dah nak sekat ke? huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sayang kak intan juga tau...tima kasih sbb selalu singgah blog wani :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sayanggggggggg akak juga tau

dayana yana said...

assalamualaikum.
salam perkenalan...

Si Matatajam said...

Sesama ye kak..maaf lama M tak dapat jenguk sini..moga Ukhuwah kita berkekalan..

BUNDA a.k.a KN said...

Sama2, aamiin..

umi alya said...

ylh kita insan biasa jer, pasti ada silap salah

Aisy Nasiha said...

u too kak intan..
tengah sibuk pun selalu buat entry n jengok blog rakan..saya pun nak contohi akak la..

qemaishak said...

Sama-sama kasih
terima kasih sudi jadi kawan alam maya & jenguk2 blog qema juga :)

nea lopah said...

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

anda di tag dlm segmen ini. hehehe

mana p ni cek? senyap jer

Cheq Kaq said...

shamer shamer.................

noor liyana said...

sayang kakak jugak..salal kenal dr seribupilihan..blog nie menarik..done follow..jemput baca artikel seribupilihan..:-)

IntaNBerliaN said...

salam akak jugak!! :-)

nanieybarnieylurviey said...

Syg kak intan jgk.. :) moga hub persahabatan kite2 smue kekal selamanye

Cik Aini said...

sesama k.Intan :)
even x pernah bersua tp rs dekat di hati kan..syg k.Intan :)

MaMa Rey said...

sayang Intan juga..mafkan saya juga jika ada buat salah ya..

Deqla manjew said...

salam selasa kak.. akak sihat? lama x update blog... take care ye kak.. =)

LYAfrina said...

terima kasih juga krn sudi bsahabat dgn lya ;-)

ros_reeza said...

sama sama kak :-)
Ros pun minta maaf jugak ye..

wan nurul hezrina abd halim said...

sama2 kak n tqjugak.sayang akk=)

CeqGu said...

Luv u tooooo!;)

mama aryan said...

terima kasih juga utk intan sbb sudi berkawan dgn akak,moga ukhwah ini akan terus berpanjangan,walapon kita tak pernah berjumpa