Followers

Monday, 4 February 2013

RUMAH-RUMAH YANG HENDAK DI JUAL DI SALAK TINGGI


Salam,
Sapa duk area Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang?

Sapa tau rumah2 yg hendak dijual? Bagi harga sekali if ada..

Sapa tau projek perumahan Taman Kenanga yang dulu terbengkalai dan sekarang dah disambung semula dan hampir siap, sapa ada gambar taman tersebut yg dah siap?

Sekian. Terima kasih atas maklumat kalian..:)

23 comments:

Farah Waheda Wahid said...

nanti cuba tanya dengan kawan masa kerja property developer company dulu... sebab dia memang active buat sub sale ni... kalau ada Farah inform akak... occay?

azievee said...

cik farah kalu ade rumah mampu milik inform kat sy jua...masih mencari2...

Jemarisuri said...

js pun hampir terbeli umah ni..tapi x jadi...^^

Jemarisuri said...

lps xjadi dpt berita projek yg js nk beli tu..terbengkalai...

izan mama mia said...

xtau..huuhu

Jemarisuri said...

sori intan pasal umah tu sis tak tau sgt sbb sis jumpa pun time sale kt pwtc dulu2...sbb sis x jadi...x smpt sign aggreement semua...

umi alya said...

xleh bantulah, jauh sgt..

Chic Na said...

akak nak beli rumah ke.. hope cepat2 jumpa. :)

ros_reeza said...

ala... sory kak.. Ros tak dapat membantu..

Deqla manjew said...

eh akak nk pindah umah ke?? jauhnye... huhu.. skng ni dok mana kak???

redza said...

semoga dapt rumahnya yer

QasehnyaRania said...

tak tinggal area sana..

semoga berjaya..

#akak bukan hri la befday saya.taikh besday saya sama tarikh hantu kak limah 2 keluaq.. ;)

Deqla manjew said...

owhhh... bgs tu kak beli umah... deqla ada sebuah umah kt gmbk..umah flat tgkt 1 je pun..tp deqla sewakan kat org... huhu...

Fieda Rafli said...

mmg tak tau..

Mimi Azirah said...

nda tau kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga ada yg bantu yer kak...eh kak hadiah wani bg tu xup entry pun xpa :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhuh..maaf xdpt nk menolong.. cma tak dok area situ...semoga dpt umahnye ye..

Kesuma Angsana said...

mencari rumah ke ?

mama aryan said...

akak dok klang la..maaf x dpt nk tolong

CeqGu said...

Ada org nk pindah rumah baru nampaknya hihi....anis blum sht lg la intan....tu yg xsempat nak singgah kerap2.....ni pun curi2 blogwalking...

Mrs Velentine said...

x tahu nak komen apa..hehe

nanieybarnieylurviey said...

Related ngn entri nani komen td kan?

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai tak tau lak kak..umah salak tinggi2..