Followers

Sunday, 3 February 2013

SERANGAN MALWARE DI BLOG KAWAN

SALAM KAK TIHARA..INTAN X  BOLEH BUKA BLOG AKAK SEBAB BLOG AKAK DISERANG VIRUS. CER KAK TIHA CEK...

saya tgh bw slow2 n


11 comments:

the malay male said...

maybe akak tu ada follow blog yang bawa virus malware...

Ena's Palace said...

Takut jugak...blog sy ok x?

the malay male said...

selalunya mcm tu lah, saya unfollow dulu, sebab takut berjangkit... bila dah ok saya follow semula.

Nisah Idham said...

2-3 menjak ni asyik malware je.. Malware sila pergi jauh2. org sibuk lah nak berblogging. kacau je!!!!

Mimi Azirah said...

byk blog kne malware kan kak

Chic Na said...

tu virus ke alien kak? huhu.. akak cuti watpe? pelan2 bw ya. ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan berrrrrlian..
huhu..malware ni berat nanang la..
mmg virus ni tgk berleluasa...cma baru je kena.. mencik!

Deqla manjew said...

itu la...sokmo nmpk blog yg diserang binaware nih.. hihihi...

Fieda Rafli said...

adoii..dulu blog kak fieda pun terkena..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

takut la klau blog kena malware ni

nanieybarnieylurviey said...

Nani dua kali da kena. Tpaksa remove dri bloglist