Followers

Thursday, 14 February 2013

FIRST DAY KERJA


1st day kerja so santai lagi sebab masih ramai yang tak datang. So hari ini boleh bw ! yes..saya datang nanti okeh..

Sorry lama tak terjah kat rumah kawan2..even yg komen saya pon belum saya terjah…sorry yer noo

Tomok dah beranak ..Err tomok tu kucing kakak saya..ada 3 ekor..dulu dah beranak ramai dah. Antara anak dia nama Rico dan Marko.. depa duk kalut sebab dapat adik tiri..kuwang kuwangJ

30 comments:

Nurul Faiz said...

hahaha. lawak la akak ni ^ ^
nanti share la gambar kucing-kucing tu.

wan nurul hezrina abd halim said...

wah masih cuti lagi ek tempat akk..?nurul kat sini dah penuh dah semalam lengang takdok org=)

redza said...

slmt bw sampai lebam

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog KA ye hehehe

Sue-Rya Qistina said...

semlm saya dah start kerja. tapi mood agak ke laut sbb bambam demam. so, amik 1/2 day je semlm. arini rasa mcm xnak dtg opis je. huhuhu

the malay male said...

slow2 amik mood nak start keje semula

Mrs Velentine said...

wah nama kucing glamour oh..

Cho Zila said...

ingatkan tomok mana tadi..
ooo cuti panjangler sikit dari akak yerk.. selamat bertugas...

Nick Nashram said...

saya cuti lagi skng ni..tapi boring jugak x tau nak buat pe..huhu..ngadap laptop je dari tadi.

Qhaifa Nur said...

akak tengok anak kucing geli sikit...
nak pegang lagilah..takut

Kakzakie said...

Ooo... baru naik hari ini Intan. Kakak semalam dah kerja tapi sebab sunyi sepi pukul 3 kakak dah balik. Hari ini pun ingat sama jugalah...

Kalau Tomok baca N3 ini mesti dia gelak:)

IntaNBerliaN said...

slmt ber bw kak :)

Falsya said...

patut la kakak ku senyap jer..rupenye baru start keje...jelesss!!..hahahhaa..

ingat tomok punye bini dh beranak..sekali kucing daaaaa..hehehe

mama aryan said...

ooo..dapat anak buah baru la cik intan ye

Deqla manjew said...

welcome back akak ku syg..hihi.. kat sini pun lengang..ramai bercuti..amboii tomok dah beranak eh.. kucing betina nama tomok? hihihi

Ibu Lala said...

Akk pulak cuti hr ni...intan baru keje ke

Siti Rohaida Yusof said...

wah seronoknyer...

nea lopah said...

Salam kak intan tomey2..hamboi hamboi. cuti sakan ada ole2 utk nealopah ke? Mesti pakai cheongsam hari2 raya ni kak intan kan?hehe ke p tgk PSY kat penang nuuu... Cari mood nk bekerja yer...hehehe saya sihat alhamdulillah.

p/s : masker 2 mmg best.

Ratu Hatiku said...

saya pun br start keje hrni.. :P
kihkihkih..igtkan tomok penyanyi tu...

MaMa Rey said...

nak tengok..mesti comel2 anak Tomok tu kan..nanti Intan bagi tengok ya...:)

wantie said...

hahaha... dapat adik tiri.lucu plak baca

Mia Kassim said...

Tpt keja saya pun masi ramai yg cuti.....tp tak dpt santai juga sbb keja berlambak..huhu

Cheq Kaq said...

nanti upload gambar tomok berpantang yer...koh koh

umi alya said...

tahniah..

Cik Mira said...

wahhhh sonok nye akkk coti lameee. mira smlm lagi da masuk keje. ade la 5 ketul orang je kat opis. almaklum la majoriti kat opis ni chinese. hahah

Chic Na said...

ingatkan tomok artis tu. hahah..

hai akak sayang.. cikna cuti lagi. potet balik seminggu. harini teman mama shopping je. akak sihat? keja rajin2 ye.. :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Assalamualaikum Intan..
Dah naik cuti ke?. Selamat kembali bertugas.

Farah Waheda Wahid said...

saya cuti lagi... he he he...

Mimi Azirah said...

besela kak time cuti memg rmi nk cuti...offce kosg ler

Cinta Misteri said...

ni firstday kerja lepas CNY ker? CiM masih cuti lg, esok baru start masuk office ssmula setelah bercuti panjang