Followers

Thursday, 7 February 2013

VITAMIN C SEMAKIN BANYAK DI OPIS

MORNING!!!!

Limau limau limaaaaauuuuu!!!! semakin banyak di opis..Almaklumlah memang kompeni cina dan dah dekat nak Gong Xi Fa Cai!!! jadi humang aihhhh hari2 mak sumbat limau masuk mulut uollllsssss.... Jenuh makan.. x payah makan suplimen dulu wat masa ni..

Ok, tu je...

Pesanan: Buat CMA. @ Cm3 Shlem3 , kak intan x boleh masuk blog Cma sebab bila masuk je kuar apa ntah..dah cuba x boleh..nak kata Malware bukan sebab x kuar gambar perammpokkk pon.


Saya cuba bw..Tapi kan Kadang2 Mood Ke Zoo!! X sempat ke laut: :P

46 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2

Aisy Nasiha said...

wah..istilah baru..mood ke zoooo....
akak, kalau banyak sangat hantarlah sikit limau tu ke rumah saya...

rumah saya ni bandar saujana putra, harga lak skrg dkt 400 rats kot, tak pasti pulak, ckap ni sebab ada jiran jual dgn harga 400... yg salak tinggi tu saya belum lagi jumpa kawan tu, nanti jumpa saya tanya dia pasal tempat tunye....

Aisy Nasiha said...

lupa tya.. cuti raya cina nak pi mana?

nea lopah said...

kitorang yg gomen ni mmg bnyk limau nye kak. tak ada yg selesema musim2 ni sbb cukup Vit c. hahaha

Falsya said...

alaaaaa, falsya pun keje comp cina tp dpt makan limau sebijik jer..sedih..itu pun dpt suku dr sekotak jer..derma skit limau kat falsya..hehehe

redza said...

sy da xlarat nk makan limau..banyak sgt

AyueJean AJ said...

Meh hantar kat AJ sikit.....
Company AJ takde siapa nak bagi vitamin c... =D

the malay male said...

byk dapat limau masammmm

Deqla manjew said...

wahh sedap tu kak... jenuh mkn limau je eh...hihi.. mintak sikit... :p

aizu's life said...

limau.. limau.. sapa mau limauuu.. heheh..
musim2 CNY ni mmg asyk mkn limau je.. rasenye blh kembung kot layan full-time.. :P

umi alya said...

untungnya..

QasehnyaRania said...

akak..sempat lagi la..cer bc n3 betul2..
hari ni tau.su buat n3 tu jam 00:00 7hb tamat 12 tgh mlm nanti.

jam 00:01 8hb tamat :)

just drop link url blog j k ;)

Farah Waheda Wahid said...

ekekekeke... mornink kak... samalah...vitamin c memang dah melambak2 sangat dah kat office ni... berkotak2 sampai x termakan2 dah..

Ibu Lala said...

akk pun dapat byk limau ni kat rumah. sampai tak termakan rasanya.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Intan...Jiran2 Kak Mirror pun ramai yg bagi "vitamin C"... berkotak2. Nampaknya bulan ni memang tak payah la beli vit C kat farmasi lg.. :D

Siti Rohaida Yusof said...

ckup sekadar makan sebiji sehari..klu lebih dari sebijik tu,melantak namenyer..haha

izan mama mia said...

mmg byk limau..p mn pon nampak limau..termasuk dlm peti sejuk umh akak ni..huhu

Sue-Rya Qistina said...

saya suka limau mandarin. nak2 kalau dpt yg rasanya manis. mmg makan x henti la jawabnye. hehehe

Kakzakie said...

Heee.... N3 kita samalah Intan. limau-limau-limau hihi...

Cheq Kaq said...

amboi...hahaha..kak..jgn mkn byk sgt limau tu, nanti sakit tekak n demam..

btw..cheqkaq tag k.intan untuk satu segmen..kiki (mohon ampun dan maaf yer)

CeqGu said...

Uiiii suka pi zoo ka? Hihi

mama aryan said...

kat opis akak ni..cina sorg je jadi tak meraso lg limau chinese new year..

Nieyxzha Hassan said...

Bestnye dpt limau :)

~ ingatkan intan takde update sebab duk entry taaruf kat atas ngan ga tu (lupe pulak nak join..jgn tutup lg..mlm ni insyaallah join ;p).. sebab nieza biasa bw through phone..susah nak bukak lappy time bebudak ni active..huhu..sori tau tak perasan

Mimie Najib said...

waaaaa, bestnya kak ada vit C free..hehehe

Mimi Azirah said...

sy nak kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kat rumah wani ada 3kotak vitamin c hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eh td wani masuk blog cma ok jer

MaMa Rey said...

Mintak sikit hehehe..
kat umah pula belum ada vitamin c ni..selalunya dah berkotak2 sampai hehe

Chic Na said...

jgn mkn banyak2 kak nanti sakit peyut. :)

Nadia Elena said...

kongsi pacoi kak intan..
nak angpow!!! ngehhh~

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Nani baru nk pelan2 nk jenguk ni. Bru smpai kg ptg td :)

ros_reeza said...

meh anta sikit limau tu kat Ros.. hihi

NaZiRaH @ Ezyra said...

haha, tajuk entry macam org jual produk vitamin c kat opis akak ja, rupanya limau, ngee~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

best la.., kita ni nak limau beli sendiri...hihi.

azievee said...

Untung le..kita kena beli sendiri...huhuhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan...
haaaa..? apa yg berlaku?? kenapa?? kenapa?? kenapa??

akak bt cma saspen...huhuh..
akak... cer try lagi..??

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
tertinggal nk komen ..
vitamin c ni pun manyak ooo kat desk cma..
sampai sakit2 tekak & pewot makang! hehehe

LYAfrina said...

kat ofis n rmh pon berlambak-lambak vit C ni.. hehe molek la..kt makan..xyoh suntik2. ;-)

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak limau mandarins jugkkk.,akHKs

ieda immi said...

ahhahaha vitamin C yeee ..
tahun nie kami dpt sikitt jee huhuh

Reena Onn said...

Kita baru dapat 3 biji limau je setelah diagih-agihkan untuk satu floor. Huwa!!!

Reiko Masashi said...

mkn byk2 biji limau try tnam kot2 bleh bka ladang limau..hehehe

MulutPayau said...

Vitamin c yg free rumah akak pun banyak lagi...semuanya dah tak nak makan....
Pssstttt mood ke zoo ke??? Hati2 takut dibaham rimau..hihihi..

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh banyak sgt sampai tinggal dulu vitC..hahaha kelakar..kak cni takderpun limau.try post cni sikit..haha

Mrs Velentine said...

salam kak...dah dapat Collagen

Fieda Rafli said...

sekotak limau dpt aritu dh habis pun..lega nasb tak kena cery berry..