Followers

Monday, 25 February 2013

HAPPY BIRTHDAY INA (BLOGGER INTAN BERLIAN)



Happy Birthday To Blogger Ina… Semoga panjang umur dan murah rezeki ..Kak Intan doakan yang terbaik buat Ina..Ameen.

"Sesiapa yang nak kenal beliau, silalah click banner Happy Birthday tu…Dia seorang mother yang sweet, matured and very loving mother…Ada 2 daughters yang very2 cute, intelligent…Banyak perkara yang kita boleh belajar dari blog beliau.."
Again, Happy Birthday Dear!!

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HB

nea lopah said...

Happy birthday jugak untuk intan berlian bling2... kak intan permata pun so sweetttt!

( ok x? sorg intan berlian, sorg lg intan permata ) hehehe

Deqla manjew said...

baru je baca entri ina.. hihi.. hepi besday buat dia.. =)

umi alya said...

hb IB..

Ratu Hatiku said...

ooo besday dia ya..ok2 nnt saya wish ya :D

Aisy Nasiha said...

thanks kak intan bgtau psl top up tu..
ina intan berlian pun saya dh wish tadi...
prihatin kak intan ni... thanks dear

QasehnyaRania said...

hb juga buat ina

redza said...

slmt hari lahir!

AyueJean AJ said...

Selamat hari lahir buat beliau... =D

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
hihih..
sanah helwah buat kak ina kite.. :)

fieda said...

hepy besday ina...

Nisah Idham said...

Salam Kak Intan Cumel..
akak, baru je nisah ke blog die tadi..
tapi xde lah pulak wishh..

tak pe lah, nIsah wakilkan aje kat sini ye..

HB Intan Berlian aka Ina, semoga bahagia selalu.. Take Care!!

Kesuma Angsana said...

dah wish die juga hehehe

Falsya said...

happy birthday ina..;)

Chic Na said...

happy birthday.. eh nama cam blog akak. ;)

Liza Razak said...

happy birthday untuk intan berlian :)

MaMa Rey said...

happy birthday juga pada Intan Berlian..:)

sHaRiNa eLyaNa said...

happy blated day dear kaka ina

izan mama mia said...

mg panjang umur sihat sejahtera sll

ros_reeza said...

dah ucap dah kat blog Kak Ina.. hihi

Nisa Greennnpanda said...

Hepi B'day Ina..

IntaNBerliaN said...

thanks akak, utk entry nih! hargai sgt,.. sayang akak.. :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy belated besday kak ina!

Cheq Kaq said...

happy belated bday ina