Followers

Tuesday, 5 February 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3


Assalamualaikum dan selamat pagi....Saya Ni jarang tgk shoutbox sangat..Lepas tu pg ni tengok ada nota daripada seorang rakan blogger ajak join GA beliau..so saya dengan berbesar hati menjoinkan diri tanda sokongan...:) 

Jom ler ramai2 join... Blogger MSELIM3 yang buat segmen n..

Tarikh tutup: Akan diberitahu kelak


38 comments:

Anum said...

jom2

umi alya said...

good luck..

redza said...

slmt menjoinkan diri

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen akak... ^_^... mornink... he he he...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

Terima kasih cik intan berlian kerana sudi join segmen saya....

mselim3

pls: Nanti saya buat bloglist blogger yg join segmen saya dan follow memfollow k...

nea lopah said...

selamat bersegmen...nk joinnnn

Ratu Hatiku said...

Selamat bersegmen ya... saya pun blm join lg nie.. :p

nea lopah said...

Ringan dah kak...laju jer bila bukak. blog sy berat ke kak????

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen :D

Kakzakie said...

Tarikh tutup belum diberitahu bolehlah join kalau ada masa.

Good luck intan.

Falsya said...

mariiiii..;)

Deqla manjew said...

selmt bersegmen kakakku syg.. hihi.. deqla pun join segmen ni.. :)

Fieda Rafli said...

good luck..

ieda immi said...

gud luck tau dik !

ps : dikk , bg alamat skrg .. nak bagi adiah utk top komen disember , intan sorang aje layiee x bagi ;)

ieda0106@yahoo.com

cepat2 tau ;)

Mimi Azirah said...

selamat bersegmen kak...cntik blog...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..huhu..nnti join..mood bersegmen ni kelangit japs..hihi..
gud luck ahkak! :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye dear

mama aryan said...

selamat menjoinkan diri intan

RedRose said...

banyak tgk contest and activity yg member2 blogger upkan di entry masing2.
but sadly, I'm having a hard time to folow da step of joining everything. last2, i choose just to read aje lah. hehehe

CeqGu said...

Good luck intan.....pssssstttt ingatkan tersalah masuk rumah org lain tadi hihi.

Arita Atira said...

Salam Perkenalan..Dari Segmen yang Sama..Saya Dah Follow awak.. awak Follow saya Balik Yer. . .

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Arita Atira said...

Salam Perkenalan..Dari Segmen yang Sama..Saya Dah Follow awak.. awak Follow saya Balik Yer. . .

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

$yuhada $yada said...

salam ! saya dtg dari segmen yg sama ! done follow you ! follow back maybe ? :D

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Mrs Velentine said...

good luck kak

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Mimi Azirah said...

selamat bersegmen kak

izan mama mia said...

slmat bersegmen

AyueJean AJ said...

Salam kenal....
Follow sini dari segmen sama...

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Aswan Azmy said...

Salam kenal..dari segmen yang sama..done follow :)

http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

JUK DIN said...

Assalamualaikum...Saya juga dari segmen yg sama. Dah follow blog awak. Jemputlah ke blog sy bila free. Happy blogging and TQ.

http://jukdin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html

Nadia Johari said...

dari segmen yang sme..done follow you..follow me back..

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Kucing Manja said...

assalamualaikum...

singgah dari segmen sama :)

http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

angkat kaki join sini :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

roslita thalib said...

dari segmen sama.. singgah n follow :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html