Followers

Sunday, 3 February 2013

HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS

     Ok, petang tadi tengah bw , Encik Firdaus balik dari jamming, dia ajak g tgk wayang "Hansel and Gretel- Witch Hunters". So berhenti seketika dan gi tgk dekat The Mines. Movie start jam 6.45 petang. abes je kita orang terus calo balik umah.

Movie ni ok, best. dan sungguh banyak action2 nyer. so boleh la korang semua g tgk bersama family dan yg tersayang..

Gambar di atas ni bukan ahli sihir okeh tapi saya yg sekarang ni sedang gigih bw slow2 okeh..;)

image from google




image from google




21 comments:

the malay male said...

byk review menarik pasal citer ni.... tapi kesempatan saya untuk menonton wayang semakin berkurangan sejak akhir2 ini... huhu

onie said...

onie tadi pun tgk cite ni kat the curve la,hehe..bestttttt,tapi lagi best cite the last stand,serius :D

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Assalam Intan...
Sorry... lama Kak Mirror tak singgah sini.

[PCL] said...

kalau ada masa, bagus juga luangkan masa dgn keluarga menonton wayang...hilangkan stress

Chic Na said...

action movie ek.. awat berkelubung habis tu kak? huhuhu..

Chic Na said...

ohhh ingatkan sejuk. hihihi..

LYAfrina said...

ramai y kata citer ni agak best jgk.. lya tu citer the croods

Farah Waheda Wahid said...

citer ni best kan kak? layanzz...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan berlianberlian..
wah..dating berdua...tgk wayam...citer best plak tu,..
jelessssss ni.... hihih...

MaMa Rey said...

sy suka citer ni..suka citer action movie..masa kecik2 dulu selalu baca buku citer dia ni..

izan mama mia said...

hihhi..berkelubung sambil bw gitu..

Deqla manjew said...

deqla lom tgk citer ni.. semlm tgk wawa semput.. hihi

mama aryan said...

lama dah akak tak pg tgk wayang..hukhuk

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh mcm besh jer citer nie..suka gak gnere citer mcmni

NaZiRaH @ Ezyra said...

hihi, ingat pic apa td..;p

Mimi Azirah said...

best ke kak citer nih

Falsya said...

yeayyy...baru nak up entry pasal review cite nie...mmg sgt3 best...;)

Cheq Kaq said...

ramai ckp best tp tak sempat g lagi..

Reiko Masashi said...

waaaa...xbrkesempatan tgk wayang lg..kna tggu cik abg jgk la nmpknya +_+

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyerrr dating tgk wayang hehehe

nanieybarnieylurviey said...

Blm tgk lagi tp da nmpk full movie kt youtube..