Followers

Wednesday, 6 February 2013

APA NAK JADI- IKLAN PETRONAS RAYA


TENGOK BALIK IKLAN NI ...MEMORI

34 comments:

Chic Na said...

rasa cam nk raya pulak. mmg best iklan ni. ;)

LYAfrina said...

iklan petronas best2..selalu ada y tersirat

Nurhanis Zamshah said...

Assalamualaikum kak intan. wah, background baru. lama dah ni tak singgah blog kak intan. sorry sangat, sebab tak sempat. harap kak intan sehat selalu ya :)

MaMa Rey said...

err ingatkan salah masuk tadi hehe..lagi ceria pula..
iklan2 petronas ni memang lain dr yg lain..ada makna tersirat..best tengok iklan2 petronas

Aisy Nasiha said...

kak intan...semangat nak raya cina nih.... huhu.... bagus mengimbas memori macam ni... iklan petronas mmg banyak yg best kalau untuk promo raya

Anum said...

salam rabu
singgah sebentar
suka2

umi alya said...

suka iklan ini

Ibu Lala said...

Ni iklan baru ke lama ek. Tak ingat..

Ibu Lala said...

Best best iklan ni. Iklan ni mmg best..

IntaNBerliaN said...

iklan petronas best2 kan..

Deqla manjew said...

ingatkan dah nk raya.. tetibe ada iklan ni...hahaha.. salam rabu kak... sihat harini??

nea lopah said...

ala kak..tk dapat lah nak tengok...tak keluar pun..intnet slow sangat.huhuhu
Lawa lah winter sonata akak ni. hehe

azievee said...

Hahaha nostagia ler iklan nie...time tu saya remaja kot...

ieda immi said...

alaaaa memori nie
suke tgk ! .)

Mrs Velentine said...

iklan ni mmg best,,

Reiko Masashi said...

semangat nak raya ni ..xlma dh bln 8 ni je..hehehehe

Mimi Azirah said...

terbaek...

izan mama mia said...

line slow..xleh tgk..

CeqGu said...

Anis suka gak tgk iklan petronas...pssssstttt tak sabar nak raya ke tu? Hihi

redza said...

tersebutlah alkisah seorang janda beranak tujuh.......

Cheq Kaq said...

akak!!!!kenapa rase rindu ek kat akak??wink wink...hihi

iklan petronas memang santai kan..semua best2 dan tak pernah mengecewakan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhuh..x bleh play plak kt opis ni...
kt umah nnti nk try :)

Wak Gelas™ said...

iklan raya janda 7 anak dan lembu raya.., tp sekunk kan raya cina makk., uuHUUU

Wak Gelas™ said...

iklan raya janda 7 anak dan lembu raya.., tp sekunk kan raya cina makk., uuHUUU

Falsya said...

falsya suke sgt3 iklan petronas...kadang smp nangis pun ade..okayh, kantoi dh..bubui..hahaha

QasehnyaRania said...

mmg memori ;)

mama aryan said...

tak dapat nak tengok la iklan mana satu ni..ti klu iklan raya petronas semuanya menyentuh hati kan..

Mimie Najib said...

rindunya dengan iklan ni.. sob3..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

iklan petronas ni best2 semua kan

nanieybarnieylurviey said...

Iklan petronas mmg terbaik :) sampai isi die

ros_reeza said...

iklan petronas memang best best..

Reena Onn said...

Iklan petronas kebanyakannya memang best. Full of meaning gitu :)

wan nurul hezrina abd halim said...

aah kak mmg petronas kalau wat iklan selalunya besh n sedih juga

Fieda Rafli said...

iklan paling best..