Followers

Sunday, 3 February 2013

JOHN CRAFT EURO PAN

Semalam pergi Care4  ternampak pan2 yang berwarna warni . John Craft Euro Pan. Memang macam2 design dan warna.. dan harga berbeza ..yg saya tgk x silap kalau kaler pink lagi mahal...saiz x silap sama..kalau salah tlg betulkan. 

So saya amek waner grey je..murah sikit..:) Hari ini google taip John Craft Euro Pan, sekali keluar kat google macam ku kenal je blogger ni . Rupanya Naniey yang dah pon lama dah buat entry ni..kalau korang nak tgk waner wani kaler pan dia , tgk SINI. Baca kat entry Naniey tulis tu yer.:)



17 comments:

Nisah Idham said...

salam ahkak yg gojes..
ape yang bestnye pan ni?
nisah beli yang cap angsa je muehehhehe

Ibu Lala said...

wah..rajin la masak lepas ni ye...

Chic Na said...

aah pernah baca kat blog nani dulu. best ke pan ni kak?

♥ ROS ♥ said...

memasak dengan periuk baru la :0

♥ ROS ♥ said...

memasak dengan periuk baru la :0

Aisy Nasiha said...

lawa tu ...nak masak apa nati? ajak saya sekali...

nea lopah said...

ooo..kuali ke? kite ni biasa pakai cap buaya jer..huhuhuhu..

Farah Waheda Wahid said...

mesti sedap ni akak masak...masak sedap2 pas tu jemput kita tau...ekekeke... (muka x malu kan?)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan belianbelian.. :)

fuhhh..nama dia gaya retis ye?
mesti rege pun retis jgk..
kat umah cma sebijk pan pun tarak
*nmpk sgt malas ke dapo*
muahaha...

nmpk eksklusif la pan tuuuuuuu :)

MaMa Rey said...

mesti Intan rajin masak lepas ni..:)

izan mama mia said...

kuali ni,..mmg best buat lempeng..hihih

Deqla manjew said...

menarik nmpknya.. masak nnti jgn lupe jemput mkn eh.. hihihi

mama aryan said...

nape tak beli pink? akak suka pink

wan nurul hezrina abd halim said...

mahai ker kak pan nie?nurul suka gak pan pan nie..hehehhe

Mimi Azirah said...

best kan kak kalo msk gune kuali kalis melekat nih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah masak sakan la akak pas ni hihi

nanieybarnieylurviey said...

Hehe. Gle lan tgk kaler warna warni tu kak..

P/s: smpt dtg bc entri ni je mlm ni. Esok nani terjah entri yg blum komen. Promise. Insha Allah. Nite2 :)