Followers

Saturday, 23 February 2013

PENGUMUMAN PEMENANG 2ND GA KAIN PASANG

Dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, 

"Saya ingin mengumumkan nama pemenang 2nd GA Kain Pasang yang telah saya anjurkan dan berakhir semalam."

TERIMA KASIH SEMUA YANG SUDI JOIN! YANG TAK BERJAYA JANGAN SEDIH2 OK:) YANG BERJAYA TAHNIAH SAYA UCAPKAN!

Orang bertuah itu akan mendapat Kain Pasang dan Hadiah misteri.

Setelah dikacau-kacau nombor giliran daripada 78  peserta...maka Dia yang bertuah itu ialah.......BOLEH CLICK ANGKA DI  SINI
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Dan terdapat 3 hadiah sagu hati juga. :)  3 orang yang bertuah itu ialah: -

*
*
*
*
*
*
*

Sila beri nama dan alamat kepada saya yer . Boleh jer tinggalkan pada komen. Saya tak publish. Saya akan pos selepas 28 hb Februari. In Shaa Allah. 

36 comments:

Yumida Huda said...

tahniah pd pemenang

Nurul Faiz said...

tahniah kepada semua pemenang :)

nea lopah said...

Tahniah pada semua yang bertuah! Blom ada rezeki lagi lah kak..huhu

umi alya said...

No. 2 tu akak punye erk..cam x caya jer.. terima kasih banyak2

pstttttttttt; GA 3 biler lak tu?? opssssss

NaZiRaH @ Ezyra said...

hihihi..no 2 yg bertuah...tahniah kepada semua pemenang..;-)

Ena's Palace said...

Tahniah kpd pemenang....nom kite tak naik la...takde jeki...huhuhu

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah untuk mereka...

Aisy Nasiha said...

alahai tak naik nombor saya..
hihi..
tahniah kepada pemenang bertuah....

Zira Aziz said...

..x bertuah kali ni :D ..

taufikmaria said...

sob3x.... sedih xmenang huahuahua

[PCL] said...

Tahnniah kepada yang berjaya. dan terima kasih jg kepada penganjur...kalau ada lg boleh pcl cuba lagi..

IntaNBerliaN said...

eh, 74 tu no saya.. hihii.. thanks tau kak! :-)

Deqla manjew said...

Wahhhh tahniah pd pemenang......xde rezeki dpt kain pasang....tp errr dpt saguhati???? Tu haa...no 29 kuar tu....deqla check deqla yg no 29 tu...hahaha...bestnye kak....terima ksh kak...tp betol ke ni?? ;-)

nea lopah said...

Kak intan dh sihat blum ni, peknen kot, hahahha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah pd yg menang :-)

CeqGu said...

Senyum sampai tinge la org yg menang tu hihu...tahniah2

ieda immi said...

tahniah kepada pemenang ! ;)

Chic Na said...

tahniah kepada keempat2 yg bertuah tu.. ;)

happy weekend kak. cikna ada follow akak kat twitter. nnti approved ya, boleh tweet2.. ;)

QasehnyaRania said...

tahniah buat pememnang :D

nape la bukan 2 + 1 = 21 ..hihi

izan mama mia said...

tahniah pada semua pemenang...

izan mama mia said...

jom joint,

http://gulahatimama.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah buat semua pemenang :-)

No. Eija x tersangkut...

MulutPayau said...

tahniah kpada semua pemenang....

TiranaAduka said...

tahniah ta ucapkan.
Lawatan ptg. Ta disini.

ros_reeza said...

Tahniah kepada pemenang :)

Cik Aini said...

wahhh
tahniah2 pd pemenang :)

Falsya said...

congrats semua!!!!..;)

redza said...

tahniah kpd pemenang

fieda said...

wah..yg bertuah tu sume yg saya kenal..tahniah pada mereka..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
wah..tahniah kepada pemenang..
untungnye dpt kain.. hihih.. :)

Nisah Idham said...

alaaaaaaaaa (sambil hentakhentak kaki) >> nape Nisah tak menanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg......

>> hehe gurau aje, tahniah pada pemenang.. memang rezeki untuk mereka...

jaa jaa said...

tahniah pada pemenang...

takde rezeki lg nampaknya saya ni..hehe

Kesuma Angsana said...

tahniah pada yg menang ye !

MaMa Rey said...

tahniah pada yang menang..:)

Mimie Najib said...

tahniah pada semua pemenang.. :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats Ina & yg lain..