Followers

Monday, 25 February 2013

TERIMA KASIH ATAS KEPRIHATINAN PARA SAHABAT:)

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Salam, minggu lepas kesihatan saya x begitu baik.. Nealopah kata saya dah peknen..haha..mana ada..:P.. Kalaulah saya betul2 peknen, Alhamdulillah dan saya dah melompat kegembiraan..koh koh....Weekend ni Encik Somi dah x ada suara.:) memula sakit tekak katanya.. bangun hari Sabtu terus x ada suara. Cian ...:(

Hari Sabtu - Akan tetapi malam Sabtu baru ni,  Encik Somi gagahkan diri juga ke satu event sebab dia kena buat persembahan muzik untuk dinner apa ntah, x silap Kelab Honda. So sudah selesai..berjaya. 

Hari Ahad- Hari ini kami lepak rumah je. Buat air asam jawa mau sejag bagi dia minum...dan saya juga mula sakit tekak..:(  ..mungkin cuaca tak menentu..

Terima kasih kepada yang bertanya keadaan kesihatan saya baru2 ni selepas mereka baca entry yang saya post  SENARAI PESERTA 2ND GA KAIN PASANG  seperti CMAKAK MIRRORREDZA,CHEQ KAQCHIC NARATU HATIKUCEQ GU , NAZIRAH EZYRANANI (NANI SMS) dan NEA LOPAH serta yang lain2...Terima kasih tidak terhingga.

OK, Jom layan foto2 encik somi buat persembahan..koh koh...(bajet artis je kan..:P) Jangan marah yer Encik Firdaus..:)









24 comments:

Nurul Faiz said...

cian akak. takpe. rehat je dulu sampai betul-betul okey lepas tu baru sambung blogging :)

the malay male said...

goreng gitar tu bang, jangan tak goreng

nea lopah said...

alhamdulillah dh sihat yer kak. Hehehe..Rindu nk gurau2 dgn akak.Ada gaya man kidal en. firdaus..hehe

umi alya said...

x laratkan jika demam, moga cepat2 baik..

ct kektus said...

awat akak tak join sekali kat atas pentas tuu ? hehee :)

Aisy Nasiha said...

lepas baik dri tak sihat, terus aktif ye, baguslah ni.....

smoga apa yang akak selalu doakan akan tercapai ye...
jaga diri selalu...jagan putus asa untuk mengharap..

Cik Aini said...

bajet retis pun xpe k.Intan dh nk macam retis gak tu ai tgk.hehehe

Ibu Lala said...

Moga cepat sembuh ye intan..

Chic Na said...

sama2 kak.. ;)

bestnya tgk jamming. hubby akak mmg ada band yek?

Falsya said...

kesiannye kak intan ngan hubby..get well soon okayh..mmg cuaca la kak..;)

redza said...

en firdaus main bass kidal ek...boleh popular ni

Deqla manjew said...

akak peknen? amin.. hihi...amboii.. x sgka eh husben akk retis.. haha.. terer arr main gitar!

pinky said...

sy doakan akak cepat2 preggy...=)

Nick Nashram said...

sakit tekak jangan lupa makan strepsil..melegakan sakit tekak dengan berkesan (iklan jap)..hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak..
x sihat ke..? huhuh..
klu kata nealopah tu, cma amin amin aminkan aje..cpt2 dpt bby
:)
Virus sakit tekak cma dah g ke akak la tu.. hehe.semoga cepat sembuh ye akak & en somi akak..

Uihh..en hubby akak retis la... gaya dh rupe rockers ^^_ hihi..

fieda said...

jaga diri baik2 ye intan...amboi huuby intan retis tu...hihi

fieda said...

intan..kak fieda pun tak tau ciri2 yg zalora pilih utk kasi voucher tu..kak fieda dpt tetiba jer dia kasi komen kat blog..random kot..atas nasib sape dapat komen tu..

Nisah Idham said...

Salam akak yang kiut miut..
errrr akak tak sihat ye..

ha skang mcmana? dah boleh lompat-lompat ke?? jom kite skipping.. miahahhaa

Kesuma Angsana said...

wah hebat tu... mungkin juja peknen.. dulu2 KA biasanyer akan demam2 dulu badan x sihat, pasti tu cek x pun.. bila agak dah sihat sikit tak lama tu cek lagi peknen hehehe apapun KA doakan ye

Tihara said...

akak pun selalu doakan kawan2 yang belum pegnen akan dapat zuriat di mekah hari tu...insha Allah :)

**ada tak comment address akak masuk sbb line akak ni problem lah

MaMa Rey said...

kesiannya Intan..jaga diri baik-baik ya..banyakkan berehat..

Cinta Misteri said...

alololo....intan, moga cepat sembuh yeppp...

bestnya bila en.hubby pandai main gitar. hubby CiM gitu2 jerrrr, nasiblaaa dia sanggup layan CiM beracoustic selalu...

jgn berjemur atau berhujan yeppp...cuaca tk berapa baik skang ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah retis laaaa hihihi

Cheq Kaq said...

shamer2...

bkn "bajet" artis kak..memang nmpak macam artis pon..hamboii...segak dipentas noh...........