Followers

Friday, 15 February 2013

MISI MENCARI BRIEFCASE HIJAU


Salam  semua,

Memang betul kalau kita pk sangat  pasal sesuatu kadang2 terbawa dalam mimpi….dan sebab saya asyik duk sebut Husin, Mon dan Jin Toncit, walaupun saya TAK tengok pon wayang cerita ni, tapi semalam saya mimpi Awie!! Sapa mau rockkk?? ..hmmm.. Sebelum tu saya dah g tengok dah wayang A good day to die hard. Ganas dan lawak sehh…tetiba kan..

Awie hilang briefcase saya pulak yg tolong dia cari. Warna hijau briefcase tu… Saya cari kat area sekolah rendah saya! Nampak briefcase dalam kelas apa ntah, saya ketok pintu dan masuk ke kelas tu, sekali tgk tuala pulokkkk waner ijau..bukan briefcase… Sebelum tu saya mimpi kat kampung tapi entah cemana dah termasuk bab Awie pulak dah…

Sekali terkejot sebab alarm kat hp berbunyi daaa..Misi mencari  briefcase berwarna hijau masih tiada penghujungnya …Itulah mimpi ntah pape saya semalam…akakakakk…Salam Jumaat!! Love u all..muahks! 

37 comments:

Chic Na said...

wah akak siap bermimpi dengan awie lagi. hihi.. nampaknya weekend nanti kena p tgk movie tu.

suka lah tatty teddy kat sebelah ni. ;)

♥cikmOt♥ said...

dahsyat jugak mimpi akak ni...hehehe

mama aryan said...

salam jumaat cik intan...haa tu la pk sgt kat husin tu,dah terbawa dlm mimpi,malam ni sambung lg kot2 jumpa briefcase ijau tu ye..hehe

Kakzakie said...

Kadang mimpi memang anih. Ada di kampung boleh cari briefcase lagi tapi tiba di sekolah pulak kan.. itulah mimpi intan.

Sue-Rya Qistina said...

kelakarnya!! sampai terbawak2 dlm mimpi tu. hehehe

saya pernah mimpikan faizal tahir, masa tu berduet ngan dia. hahaha. x boleh blah betul mimpi tu. at last, dpt jugak jumpa FT secara live.

izan mama mia said...

hahahaah...camana boleh mimpi awie..tuu...saya siap tido sblh awie..hah....al kisah dulu,..masa hubby rambut panjang,,...ramai pusing 2 x sebab hubby ada iras awie,..sekarang dah hilang imej tuu....saya jeles..kahkah

Farah Waheda Wahid said...

tinggi betul imaginasi mimpi tu kak... he he he... siap bermisi lagi...

Cho Zila said...

gelak betoiler.. boleh mimpi2... akak dah tengok ceritatu best gak kelakar..

Mrs Velentine said...

hahaha...mcm mn boleh mimpi awie ni kak..

nea lopah said...

Ada ke mencari dalam blog2 kami ni Kak intan? ahahahaha

Cheq Kaq said...

kelakar laa akak ni..koh koh..macm upin ipin tau..hihi

Deqla manjew said...

alaa... kaco je la alarm tu kan kak... baling je kat dinding... hahahaha..

Mimi Azirah said...

apa punye mimpi da...huhuhu

kak sy sihat2 je cume jtuh skit sbb lappy pun skit

Cik Aini said...

hahahaha hebat lah akak mimpi Awie lg.ahaks
kalo lah mimpi Aaron Aziz kalo..perghhh rs cam nk bg lama je kan mimpi tu :)

redza said...

malam karang mungkin mimpi mencari briefcase hijau awie akan tamat atau akan terus bersambung kekeke

NaZiRaH @ Ezyra said...

untungla bulehhh jumpa awie walaupun dlm mimpi...hihihi

munna said...

tandanya awie suruh tgk filem dia lah tu....

Nurul Faiz said...

syoknya dapat mimpi jumpa artis. hehehe. pernah jugak mimpi macam akak ni tapi bukan jumpa awie tapi aaron aziz. hehehe.

ina said...

mne tau mlm ni akk mimpi sambungan cite tu lg kn..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
hahah..sekali mimpi da..
msti tgk citer jin toncet tu..

Fieda Rafli said...

kikiki..mimpi rupanya..

MaMa Rey said...

ahahaha..Intan ni sampai terbawa dalam mimpi pulak hehehe..

berutnung jumpa Awie walau hny dlm mimpi hehehe...

Ratu Hatiku said...

hihi...

Azlan Strider said...

awie bawak briefcase???wahhh, mesti ade duit dalam tu..hehehe

Regards,
-Strider-

aizu's life said...

Amboi, mmpi awie.. siap jd penyisat lg.. xpe2.. mlm ni kak intan tdo awal. nnt leh sambung carikb/case tu. ekekeke

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Smpai mcm tu skali eh kak intan.. :)

ros_reeza said...

hahahaha.. camno akak boleh termimpi ni?.. macam real je...

CeqGu said...

amboiiiii siap awie masuk dalam mimpi tu....mujur bini dia tak masuk sekali. kalau masuk la mesti gaya bini dia tengah sinsing lengan baju tak pun cekak pinggang dengan muka bengis hahaha

the malay male said...

mesti mimpi kampung pisang la tu

SeputihSalju said...

hihhi tergelak saya baca.. btl tu kdg2 bila kita terlalu pikir, akan terbawa2 dlm mimpi..


slm kenal.. follow sini

Cinta Misteri said...

hahahaha....awiehilang briefcase cerita betul ehhh...then intan tolong cari di alam fantasi. mcm hussin dgn ayu plak dlm hntu kak limah...hahahah

onie said...

pehhhhh,apa ni apa ni..mimpi dengan awie siap :D

Ibu Lala said...

Ingat knp la nak cari bcase kaler ijau tu. suspen betul. Rupanya minpi je.

Ena's Palace said...

jeles tau..!
kite minat sgt kat awie...tp tak pernah mimpi dia tau...!

Nieyxzha Hassan said...

Hehehe..sampai terbawak dalam mimpi ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

Pas2 awie kta itusmua poyo.haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha mimpi awie....kena p tgk la filem dia tu kak