Followers

Tuesday, 12 February 2013

SIBUK DI HARI CUTI


  • Mak datang ke rumah termasuk  ke rumah abang dan kakak. Jadi entertain famili cuti raya cina ni. Kita x balik pun kg..maybe next month..

  • Ni gambar kucing kat umah kakak..nama dia Tomok..errrkkk..


  • Malam 2nd chinese new year, g tgk rakaman Rockers Apa Khabar di Stadium Putra Bukit Jalil. Oh, seronoknya dapat dengar lagu rock lama2..:) 

  • Hari ini top up segala barang2 dapur , update FB dengan stock2 baru masuk kat fan page. 

  • BW sekejap. Update entry. 

21 comments:

Aisy Nasiha said...

Amboi sibuknya tu..seronok akak boleh pergi tgk konsert rock tu.. Awat xajakcheq pi skali?

Nurul Faiz said...

hye Tomok... meow ~~

ZATI said...

kucen itu menarik perhatianku.

Ibu Lala said...

Amboi bizinye dia....akk pulak tak ke mana..

the malay male said...

busy betoii

CeqGu said...

Wahhh konsert rock kapak ke tu hihi

NaZiRaH @ Ezyra said...

patut la lama tak update..hihi

NaZiRaH @ Ezyra said...

patut la lama tak update..hihi

Nadia Johari said...

comelnyer nama die tomok..hehe..npe x bwk die ke konsert..suh tomok nynyi lagu..hehe

Farah Waheda Wahid said...

penuh jadual tu kak.... he he he... ^_^

Falsya said...

nape tomok???..tetibe tengiang2 lagu new boys sejarah mungkin berulang..adehhhh..hahahhaa

Deqla manjew said...

tomok versi kucing pun ada eh kak..hihi.. mengingatkan deqla pd arwah kucing deqla..namanya tom..dkt2 dah namanya tu kan...huhu..wahh bestnye tgk konsert..deqla pun suka lagu rock dulu2.. layan sgt...

Chic Na said...

busy sungguh ni akak. miss u!! :)

redza said...

bestla layan lagu rock kapak

MaMa Rey said...

hi Tomok..napa tak pandang kamera..:)

sibuk betul Intan..

ina said...

alolo comelnya kucing tu..

mama aryan said...

tomok????...hehe

nanieybarnieylurviey said...

Busy2 even cuti!!! :)

Mimi Azirah said...

betul busy ye

Fieda Rafli said...

ha tomok..nyanyi la sikit..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

busy sungguh akak ni kan