Followers

Monday, 2 December 2013

JADUAL KELAS ASAS MEKAP BARU BERMULA.SYUKUR ALHAMDULILLAH

Saya baru jer promote  LINK  dan Alhamdulillah ada feedback yang bagus. 

Ahad 8 /12/213- Presint 18 Putrajaya Jam 10 pagi

Selasa Malam 3/12/2013- di rumah saya Bukit Jalil (yang ni special request dia nak datang belajar seorang di rumah saya) Jadi saya takda hal lah sebab dia yang datang ke rumah saya.

Alhamdulillah..Rezeki di Bumi Allah itu luas!! Kan??


image from google image

12 comments:

Cik Cammy Lia said...

alhamdulillah...yuran bape sis?? then ada sijil ke atau belaja suke2 je ni?

Cik Nur™ said...

alhamdullillah...

Puan Kutu said...

Alhamdulillah..rezeki dalam pelbagai cara.asal ada bakat dan kemahuan intan

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki Allah.. cantiklah akak make up kan..

Qhaifa Nur said...

intan, seronoknya dapat belajar make up ni...betul kata Puan Kutu..rezeki pelbagai cara...

Kakzakie said...

Begitulah Intan kalau kita berpegang dengan kekuatan iman insya-allah ada bantuan Allah berikan. Rezeki kat M'sia ni terrrrrlalu banyak. Kalau tak mana mungkin ramai betul foreigner dtg sini.

Wirda Amir said...

Alhamdulillah..tahniah intan..moga terus sukses ye intan...

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... murah rezeki akak.. sape tu yg nak belajar smpai ke rumah akak tu? cma ker? hihi...

Cik Puan said...

seb baik jauh..kalau dekat dah lame cik ikot...

hainom OKje said...

Not bad jugak hasilnya cantik!.....lain kali Intan zoom le sikit...tu jauh sangat tak nampak!

Ibu Lala said...

Bestnya bljr make up. Kalau dekat boleh brlajar jugak.

mama aryan said...

alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezeki intan ye