Followers

Monday, 9 December 2013

SUDAH BERUBAH...

Assalamualaikum...
Sudah berubah...Apa yang berubah??

Mula2 nak resign 27 Disember ni sekali buat surat saya cepatkan tarikh! hahah..saya cepatkan ke tarikh 24 Disember 2013. Huh! Malas mak noks nak tunggu lama-lama kat sini..sakit jiwa..keh keh..

Duk counting days jer ni...dup dap dup dap..
image from google
..apapun happy walaupun x ada keje lagi dan walaupun duk kena bayar hutang lagi setiap bulan tapi wa tetap hepiiiiiiiiiiii..yabeda beduuuuuuuuuuuuuuuu. 
image from Google

10 comments:

Falsya said...

Kompom nyeah kak intan resign..tp betul la kal intan..kalau keje kat tmpt yg kite xleh nk blend in mmg xbest..rase nak benti tuh membuak2..mood keje mmg langsung xde la kan..anyway, gud luck dlm ape je yg kak intan involve pasnie..semoga murah rezeki..;)

Aisy Nasiha said...

Wah...tak lama dah tu.. bakal berubah haluan.. apa2 pun kami tetap menyokong dan mendoakan akak bahagia....

the malay male said...

janji happy

Cik Nur™ said...

yang penting happy... :)

Nora Karim said...

moga Allah permudahkan semuanya... dan moga ada rezeki yang lain... good luck...!

mama aryan said...

salam intan...

betul tu yg penting kita heppi,
eh..dah lain blog ni, cute jek

Deqla Manjew said...

betul tu.. yg penting kite hepi kan kak.. keje duit byk2 pun kalo hati x senang pun x guna..

NaZiRaH @ Ezyra said...

Betul kak..ari nak kja tmpt yg mendatangkan stress je kan..insyaAllah..akan rezeki ada kat mana2...

izan mama mia said...

mg maju jaya dlm bisnes mekap pulak intan

ros_reeza said...

yang penting diri sendiri happy kan kak..