Followers

Tuesday, 10 December 2013

CARA SENANG TUKAR BLOG TEMPLATE

Salam semua..

Hari ini saya nak kongsi kepada semua geng-geng blogger yang ingin tukar blog template. Mungkin ada yang sudah bosan dengan design design lama kan.  Saya ni malas nak install benda alah ni..jadi cari yg bg kod jer terus.

Sedang saya tercari-cari laman web yang ada bagi code sahaja tanpa perlu install saya terjumpa laman ini . CLICK DI SINI.

Bila korang click, berlambak style design ada situ dan korang copy ja code di bawah design tu dan edit la template korang yek. Boleh cuba macam2 jenis. Copy jer.Tak perlu download dah. Senang cerita kan. Huhuh.

TAPI JANGAN LUPA BACKUP DULU CODE TEMPLATE LAMA KORANG YER. HUHU..hilang cek tak tanggungjawab noooo

Ok, Saya dah cuba satu design di BLOG MANIS TOUCH saya. Amacam? Ok tak? Nanti lunch mungkin nak try lain2 template..syok pulak rasanya. Oh ya, kawan2 jangan lupa ya follow blog khusus untuk mekap saya yer. Terima kasih tau!

Sayang semua!   

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

thanks for sharing

TelingaBulat said...

thanks for sharing kak intan..membantu tb ;)

TelingaBulat said...

thanks for sharing kak intan..membantu tb ;)

Tihara said...

cantik wan, nak bukmak ni..tapi akak cam maleh je nak godek blog skang ni nape tah :)

Cik Nur™ said...

terima kaseh sudi share..nur nak cuba edit blog lagi satu tu..hehehe

Zira Aziz said...

..mls nk buh template..hehe..blog sy simple je.. :)

Deqla Manjew said...

cantik.. tp deqla x berani la nak try kak.. buta coding sungguh deqla ni. ;p

ros_reeza said...

thanx share kak.. Ros rasa macam nak try jugakla :) hihi

QasehnyaRania said...

sy mmg blurr bab bab coding ni
masa awal awal berblog ghajin juga mncba. skrg minta org buatkan je.huhu

Fiza Rahman said...

Tak reti nak main ngan HTML code nih.