Followers

Wednesday, 11 December 2013

MANIS TOUCH :)

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Sudah lama saya nak wujudkan blog khusus untuk mekap dan servis andaman / mekap. Jadi saya nak minta jika kawan2 free bolehlah follow blog MANIS TOUCH saya ni. Ok tak nama tu? hehe..Senang ingat kan?

Terima kasih ya semua kawan2 atas sokongan dan kata-kata semangat kawan-kawan juga saya kuatkan semangat untuk lebih berjaya!Terima kasih.


12 comments:

Adam Faiz said...

Wah,menarik :) Gudluck akak =)
New Entri updated : "Kau Bercuti kat mana ? "

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam intan,k.atie dah follow...cantik makeupnya..klu dkt mau gak bljr :)

Cik Nur™ said...

dah singgah... :) cantilah blog akak...

Aisy Nasiha said...

Wewit..maju selangkah ke hadapan. All the best to you...

Zira Aziz said...

..moga berjaya n terus berjaya..

# ayat cam skema je.. :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel namanya..hihi

azievee said...

Terbaik la kak intan...semoga berjaya dengan kerjaya baru...

Deqla Manjew said...

nape x sweet touch jer kak.. hihi.. atau akk mmg nak gabungan BM & BI? apapun, moga bisnes akak maju & trs maju. Aamiin. =)

NaZiRaH @ Ezyra said...

akak.........................wahh cantiknya blog, salu online guna fon, tak boleh buka full...

nea lopah said...

kak...cntik nye rumah akak ni...tukar langsir perabot baru...hehehe

QasehnyaRania said...

om. nti i singgah and follow

Wirda Amir said...

Patut la akak tgk ada td...tahniah intan...