Followers

Monday, 2 December 2013

AKHIRNYA....

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.

AKHIRNYA SAYA MENARIK NAFAS LEGA..
Saya sudah beritahu boss untuk resign dan saya rasa lega. 

So ,saya fokus buat part time kelas mekap dengan harga yang murah..So sesapa yang nak belajar mekap boleh cari saya ya. CLICK SINI.

Lepas ini misi mencari kerja..di KL..Mungkin akan cari kerja di Kedah juga...part time pon ok ..so sesiapa ada maklumat, please let me know ok!


10 comments:

Cik Cammy Lia said...

uiks dh resign??? so bos terima ke?

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. kalo itulah keputusan yg akak rasakan terbaik, trskan kak.. moga sukses yer.. =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...takpe la,mungkin ada rezeki ditempat lain,Inshaallah

Ratu Hatiku said...

Intan resign... semoga apa yg intan buat berjaya nnt.. Amin

p/s: nnt lin nak join kelas make up tu ya..hihihi

Cik Nur™ said...

bila kita buat apa yg kita suka,,kita pasti akan berasa lega..dan yakinlah rezeki Allah itu luas....

ros_reeza said...

oh akak dah berhenti ye?.. takpe, buat sesuatu keputusan ikut hati akak. jangan pikir orang lain. mungkin ini yang terbaik untuk diri akak, kan :)

Wirda Amir said...

Dah ada rezeki di atas tu...setiap usaha pasti akan ada hasilnya...

Cik Puan said...

dah resgain??
tak pe lah rezeki ade kat mane2 kan..

hainom OKje said...

Kalau nak suruh intan mekapkan berapa pulak bayarannya?