Followers

Sunday, 11 May 2014

Kelas Mekap

Ni EntRy MelekaT. Scroll ke bwh untuk entry baru ye.

Salam semua. Bg area KL dan Selangor yg berdekatan yg ingin belajar asas mekap boleh lah menghubungi saya di talian 013-3392894 @ 017-3218351 (intan). Sabtu dan Ahad.Kalau nak request ke tempat anda di negeri-negeri lain, Intan perlu arrange baik -baik dan jumlah org nak attend pon kena ada ramai  sikit. 

Hendak minta tolong kawan-kawan follow blog andaman /mekap saya FOLLOW BLOG MANIS TOUCH OKEY:)  boleh tak? 

**Jumlah orang sekurangnya 2 orang. Maksimum 6 orang.
**Bayaran RM50 sahaja seorang.
** Saya akan pergi ke tempat anda. Jika jarak tempat anda terlalu jauh, saya akan caj sedikit sahaja duit minyak..sikit jer caj tambahannya ya..heeee..jgn bimbang okeh
** Sediakan barang mekap apa yg anda ada dan boleh guna brg mekap saya juga.
**Sediakan seorang model untuk saya tunjukkan cara cara mekap untuk anda belajar.

** Kalau nak datang dan belajar di rumah saya sila beritahu lebih awal dalam seminggu camtu ker..Rumah saya di Bukit Jalil.






















Sekian. Terima kasih.

49 comments:

Cik Nur™ said...

wah..bestnya.. cikgu datang jumpa kita yea. :)

yuran pun murah./ :)

Mama Adra said...

cik intan...cik fazs kat area klang...kelas mekap ni biasanya bape jam ye ;-)

Zira Aziz said...

waaa besnye..x minat sgt bermakeup tp teringin jgk nk blaja asas2 makeup ni..

kalau mai ktn, habaq na.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

meh ipoh meh..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnyaa Intan..
tapi jauh la pulak.

Cik Cammy Lia said...

nak tgk hasil mekap sis kat mn?

TelingaBulat said...

best nyeee ;) n belaja wat kening la ehhe

Fieda Redzuan said...

menarik ni! boleh consider untuk join ni :)

Puan Kutu said...

berbakat mengandam rupanya..ada belajar mekap ekk

ros_reeza said...

moga terus maju kak :)

Tihara said...

bestnya kalau dekat..leh buat klas utk geng2 bloger cam izam cma fida uji..leh gather2 :)

Wak Gelas said...

masyukkkk.., ehHHHEe

Wirda Amir said...

Jauh sgt ni..hehe....buat kelas bergerak boleh..?hehe

Wirda Amir said...

Bergerak ke seluruh negara ke intan..?mai la ke perak...haha

JunAina said...

Wahhh cam best je...nak jugak tanya kawan2 kot2 ada yg mau jadi peserta.

Time Traveller said...

MOga rezeki di murahkan selalu amin :D

hainom OKje said...

Pandainya Intan cari bisnes....
Intan mmg pernah belajar pasal pasal mekaup ni yeh..

izan mama mia said...

best nyer kalau dapat belajar..
akak brg mekap pon xdok..huuh

Kesuma Angsana said...

wah menarik juga tu !

MulutPayau said...

Menariknya....
Teringin jugak akak nak belajar...

Deqla Manjew said...

teringin nak belajar.. tp nak akak yg mekap muka deqla sendiri.. haha..

Cho Zila said...

nak.. nak.. tapi belajar cam ner pun memang akak tak reti2 nak mekap tu muka sendiri .. kot muka orang lagiler tak tau...

QasehnyaRania said...

suka tgk org mekap tp tak suka mkap. setakat pakai eyeliner maskara je.hihi

Nurul Faiz said...

kak intan ni mak andam ke? hehe.

Wirda Amir said...

Salam intan....

Cuti sekolah ni mesti sibuk dan masyukkan intan...
p/s...ingat ada entri baru....

Tuan Juhaida said...

Wah bestnya.teringin nak blajar make up skek2 utk diri sendiri

Ena's Stories said...

Jd juru makeup pula ye...menarik2...tgok model2 tu cantik2 nmpak simple je makeupnye...tp cantik...tahniah

IntaNBerliaN said...

cantik kak intan mekap :-)

Wirda Amir said...

Ohhh cik intan berlian...bz ke??hehe

Wirda Amir said...

Tak blh pun ke link tu syg ku intan payung..nnti kalau akak guna lappy akak dtg blk..in sya Allah

LadyBird said...

Seronoknyer.. sy nk jadi model boleh?

Fiza Rahman said...

Smoga business bertambah maju.

Mimi Azirah said...

Semoga biz akak trus maju

hainom OKje said...

Lepas ni boleh le follow blog tu pulak

Time Traveller said...

Makin berseri2 :D

TiranaAduka said...

salam intan.

najihah sahami said...

waaa..so chomell...~~

syiela said...

salam intan. maaf lama tak singgah... bestnya pandai make up.. tangan berseni

Sue-Rya Qistina said...

tahniah intan!! all the best ya :)

nea lopah said...

good job kak...semoga terus sukses yer. Lebih seronok bekerja dlm bidang yg kita minat kan??

MaMa Rey said...

Moga bisnes Intan terus maju ya..

Sue-Rya Qistina said...

dahsyat la intan skang dah buat kelas. sue x berani lagi nak buat kelas mekap. keinginan tu mmg ada, tapi belum confident je lagi. all the best!

Deq's Qienz said...

assalam kak intan..insha allah nt kite upload pic bb ya..hamboiii lama suda xsinggah sinio, blog pon berubah wajah ekk, bukan takat blog je,,puan blog pon makin cun melecun lorrr, mekap bagai..syiok kalo dapat join 2kaki ni..hehee :D

Cik Aini said...

as salam k.Intan syg :)
sihat ke :)

**bila nk blk sp nih..bleh k.intan ajar mekap..

Kesuma Angsana said...

wah best tu, selamat maju jaya yer intan

Mimi Azirah said...

Cantik cantik kak intan mekap

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye tgk brg mekap tu.. Alahai 'projek' kite hold dlu :( xsabaq ni nk blajar make up jgk ngn kak intan

Bidin@pidin said...

cantik sungguh.....rugi kalo xambil peluang belajar nie.

tumpang lalu yer.ade sape2 yg berminat untuk menyertai/mengetahui lebih lanjut ttg program mykad smart shopper boleh hubungi:-

nisedin global network
0187910571
mohd rafiuddin
nisedin.globalnetwork@gmail.com

Ucu Setiawati said...

keren,kreatif,,sukses terus kak