Followers

Wednesday, 18 December 2013

KUCING VS ENCIK FIRDAUS

Dilarang Copy paste ini picture..ngee:)



Assalamualaikum..hi semua ..Tak menahan nak gelak duk wasup dengan Encik Firdaus.Hari ini saya masak dan tapau. Ikan masak sambal dengan nasi. Tapi Encik Firdaus diganggu oleh kucing..haha..saya dapat wasup dia , duk tahan nak gelak..kang gelak kuat kang kat opis ni orang pandang pelik pula..hehe.Jangan marah ahh Encik firdaus saja nak story kat blog ni..hahah..kesian kucing tu dituduh garit..adoehhhh haih..haha

14 comments:

Azlan Strider said...

nak kena kucing nih....hehehe

Regards,
-Follower 356-

Farah Waheda Wahid said...

akak masak sedap sangat tu yang kucing tu minat sangat nak makan...he he he...

Farah Waheda Wahid said...

akak masak sedap sangat tu yang kucing tu minat tu kak...

Deqla Manjew said...

hahahaha.. deqla slalu dgr org kelate panggil betina garit.. means pompuan miang/gatal kan? hihi.. kesian kucing tu.. dia just mintak mkn jer.. jgn la tuduh gitu.. huhuhu...

TelingaBulat said...

cing pon ade yg kategori garit hahaha

Cik Nur™ said...

hehehe..tak pasal2 dapat pangkat garit yea..hehehe

izan mama mia said...

cian tucing tua dikata garit pulak...

Wirda Amir said...

Huhuhu..kucingpun garit noooo.....hahahaha

mama aryan said...

kucing nak tumpang makan la tu...hehehe

hainom OKje said...

Garit tu tua yeh Intan....baru tau..

Cheq Kaq said...

garit tu ape kak?alamak..nape tak tau ek

nurbijen said...

lama tak dengar istilah garit tu.... hihihi

QasehnyaRania said...

tak pasei pasei.kiki

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.intan..


hihi..alololo..tomey2..sweet sajo kome berdua ni tau..

kat umah cma byk kuceng garit tau kak...