Followers

Sunday, 9 June 2013

SAYA TIDAK BERMINAT LAGI UNTUK SPONSOR SEBARANG GA..TERIMA KASIH..:)

Salam ...

Alkisahnya saya ni bukan orang yang suka marah-marah dan kecik hati ya sebab saya ni jenis suka ketawa dan payah saya nak marah..tapi... 

SELEPAS INI PLEASE JANGAN PM/INBOX SY UNTUK TANYA SAYA BERMINAT KE X NAK X SPONSOR..:)) SEBAB SY MEMANG X BERMINAT ..:)) hoho...

SEBAB APA??

Saya tak marah pada org yang anjur kan GA..sebab orang yang anjur dan minta saya sponsor ga -ga mereka sangat berbudi bahasa dan mengucapkan terima kasih.

Akan tetapi saya sangat2 dukacita dengan sikap orang-orang yang menang ga yg sy sponsor.. selepas saya postkan hadiah pada mereka by post laju..sampainya brg tu dah lama..namun mereka senyap terus... Saya pula yg risau takut x sampai..jadi saya inbox pada setiap mereka bertanya sama ada dah sampai ke hadiah namun jawapan yang cukup ringkas. "sudah or dah or da sampai" ..

Itu saja??   Tiada ucapan " Tq ya.Tk..or terima kasih"..???   ...hai lah adik-adik. .. 

Saya tak minta up entry pasal hadiah ni semua cuma saya rasa gembira jika ada orang ucap terima kasih, itu cukup memadai buat saya.hehe..

Dan sebenarnya saya dapat feedback daripada beberapa orang blogger yg mengatakan benda yang sama iaitu Tiada ucapan terima kasih!

Apapun ucapan terima kasih ni walaupun nampak mudah tapi sangat memberi kesan yg mendalam dalam hidup kita. Orang akan gembira walaupun x dapat segunung emas tapi ucapan terima kasih.:))

Jadi sentiasalah berterima kasih dalam hidup kita






22 comments:

NaZiRaH @ Ezyra said...

huhuhu...susahkan akak klu camtu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Cik Intan dah merajuk...meh,k.atie pujuk ya.

umi alya said...

sekurang2nya kena maklumkan jika ada terima sesuatu drp teman2, tak kisah le menang GA @ apa2pun.. idak le kita tertanya2, brg tu dah sampai k blum?

izan mama mia said...

owh..ssh gak jd sponser yer..huhhuuh..

Cik Nur™ said...

bila kita berbudi, org tak berbahasa..mmg sakit jugaklah hati kitakan....

AyueJean AJ said...

Susah jugak kan kak jadi sponsor ni..
AJ peneh kene, tak tau barang sampai ke tak....
Huhuuuuhuhuhu...
AJ follow up pun ada yang senyap...

Fiza Rahman said...

Macam2 kan. Susah sgt ker nak upap Terima Kasih tu. Saya pernah menang GA. Tapi sampai hari ni nan hado hadiahnya. Malas lah nak tye byk kali lah...huhuhu...

Riedaffya ibrahim said...

nak buat cmner kak..jenis org x reti kenang budi..

Deq's Qienz said...

nper kak??MACAM ada xkena jer.

Dayana Bahar said...

Biasa jugak kena... Huhu.. Dah peel manusia...

mama aryan said...

betul tu..ucapan terima kasih ni sgt bermakna kan.dah dpt hadiah ckp terima kasih pun susah

Deqla Manjew said...

hurm... betul3.. deqla pun mcm tu..kena emel depa tanya hadiah dah smpai lom.. padahal dah bgtau siap2 kalo dah dpt tlg bgtau.. huhu.. sabar je la.. err.. kalo deqla nk buat GA, kak intan xde la nk sponsor dah eh.. uwaaaaa.. sobs..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan berlian berlian..

huhuh.sian kat akak..
tp klu cma berada kat tempat akak pun for sure akan terasa..
tak salah ucapkan "dah sampai..terima kasih"

huuhuhu...

Alia Ali Ahmad said...

btol tu skong , tak berkudis pon ckp mekasih

QasehnyaRania said...

sama la kak.
saya pon sama jugak.tak harap pon ucapan tu.just inform je.
bukan pa takut la brg tak sampai. lain pulak ceritanya pasai kita nanti kan.

sy pon tgh tunggu feedback dari pemenang dari sarawak.diam je.
lagi satu tak bagi detail.camna sy nak pos hadiah tu.. huhu

Kesuma Angsana said...

hehehe KA pun pernah terkena juga !

wan nurul hezrina abd halim said...

betul kak pasnie nurulpun malas nak sponsor.kita tanya punyalah berkali2 n minta review hadiah harammmm sampai skang tak buat.ta[pi ada certain yang ok=)tulah pasnie kita pakat takyah sponsor

nadia farahida said...

setuju sangatttttt. :)

fieda said...

betul tu intan..cukup la sekadar ucapan terima kasih kan..

LYAfrina said...

btl tu.. kalo lya pon, ucapan terima kasih melebihi sgalanya kan..

Chic Na said...

macam2 ragam la manusia ni kan. cikna sokong je apa tindakan akak. ;)

MaMa Rey said...

sekurang2nya ucapkn tq kan Intan..