Followers

Saturday, 22 June 2013

BLOGWALKING

 Assalamualaikum semua...

Salam hari minggu...weekend ja penuh aktiviti. Minggu lepas kenduri akad nikah sepupu di Serendah. Minggu ni pulak kenduri kahwin sepupu hari tu yg nikah. hmmm.. letih..

Hari ni sempat beberapa blog saya terjah antaranya blog kak ieda mimie, blog the malay male, blog kak zakie, blog aisy nasiha, blog ciksu, blog kak mirror, blog DQ, blog kak fieda dan blog nisah idham.. 

HARI NI BIRTHDAY BLOGGER KAK FIEDA..HAPPY BIRTHDAY KAK FIEDA!!

Yang lain2 belum lagi saya terjah. Maaf ya.. nanti saya bw ya.. penat nak terjah semua.sebab kena bc juga isi kandungan entry satu persatu..huhuhu..kang salah komen kalau tatau isi nya..maaf nooo ..jgn terasa dan serik singgah ke blog saya sebab saya x pi lagi blog kawan2 semua..huuh..maaf dipinta.

MOOD : X SABAR NAK TUNGGU RAMDAHAN,..:)

jom layan gambar di bawah. Kalau saya ke restoran Mee Tarik Warisan di Sungai Besi, inilah menu yang selalu saya pilih:) Restoran ni memang Orang Cina Muslim dari negara China yang buat dan masak.   

Lamb rice dengan air apa ntah..tapi air ni sihatlah..sedap..hehe..  


14 comments:

Adam Faiz said...

nampak familiar je air tu,hihi..

ros_reeza said...

betul tu kak. kalau kita singgah blog kengkawan , memang kena baca keseluruhan entry. Jgn baca tajuk je n terus p komen. kang salah maksudnya, kita yg malu. hihi

Cik Nur™ said...

akak bz rupanya, patutlah lama tak nampak.. :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Intan - t.kasih berblogwalking ke blog K.Mirror.

Betul la spt Intan ckp, kalau baca entry kena baca sampai abis, tak bleh gelojoh2 baca sekali lalu.. kang tersilap tulis komen, termalu plak..hehe.

MaMa Rey said...

banyakkan rehat d hujung mggu ni ya Intan..

sama la..tak sabar tunggu ramadhan nanti..:)

izan mama mia said...

wah makan sedap tuu..tapi air cam tak kenal..air apa eks..

mmg tak sabar tgg nak posa kan....

Riedaffya ibrahim said...

sy pon x sabar nak tunggu ramadhan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.intan...

wahh..sibuk mengandam noh... alhamdulillah... murah rezeki.. xpe lah kak..pelan2 kayuh..uruskan mana yg penting dahulu..


jerebu makin teruk..take care!

the malay male said...

pelik betul air tu... cuak je nak try :-)

Deq's Qienz said...

HBB kak fieda..hamboii akk xsabo nk puasa ek..sy ni harap² diberi kekuatan nk puasa penuh lor..mklumla dlm kedaan gini..hehee

Deqla Manjew said...

nmpk sedap lak lamb rice tu..suka bebenor akak mkn daging kambing ye.. happy belated birthday kak fieda..

Aisy Nasiha said...

Terima kasih akak singgah di blog saya walaupun tgh sibukk..

Air tu kat bahagian bawah tu apa bahannya? Hihi.. Nampak tapi tak cam apa bendanya

mama aryan said...

akak pun mcm tu intan,kalu bole nak baca semua entry yg tertinggal tu...

QasehnyaRania said...

ciksu baru dapat singgah blog akak :)

akak sihat ke?

air tu tak pernah la tgk atau minum lagi