Followers

Sunday, 2 June 2013

MEKAP PENGANTIN – DEWAN BERLIAN WISMA LJT

Sabtu baru (1/6/2013)  ni berlangsung majlis kahwin Paksu saya  di KL. So kat sini saya mekap sekali lagi. 

Pengantin perempuan request mekap simple and soft sekali lagi. Dan pengantin lelaki pon sy touch up sikit supaya nampak segar. :))

Jika sesiapa ingin dapatkan servis mekap saya boleh contact saya di talian 017-3218351 (area KL/Selangor) ..If negeri lain, masih boleh dirundingkan.:) Harga berpatutan.

sorry gambar bukan dr kamera pro:))








21 comments:

Cik Nur™ said...

pandailah akak make up..
cantikk.. :)

Chic Na said...

patutla busy akak sorang ni.. huu.. miss u kak. ;)

Deq's Qienz said...

pndai akk mekap ek..nice lorrr.

Nurzakiah Hanum said...

salam
selamat pagi
singgah pagi

MaMa Rey said...

simple tapi cantik..suka yg simple..pandai Intan makeup..

Kesuma Angsana said...

oklah nampk sweet & simple je,,, maaf lambat terjah kebusyan sgt2 lately ni

Ratu Hatiku said...

cantiklah intan mekap :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Intan..
mmg patut akak mengandam.. cantik..
nmpk seri pengantin,,

hihi.. akak ke tu?? ayunye~~~~

Deqla Manjew said...

hai kak intan payung ku sayangggg....hihi...akak mekap mmg cantik...gojes pengantin jadinya.... ;)

Aisy Nasiha said...

Ai... Tuan tanah pun tunjuk muka ye.. Pandaai la akak mekapkan pengantin... Kalau gini cara memang blh pergi jauh ni..

nea lopah said...

cntik nye.. baju kak intan pun cantik

umi alya said...

cantiknya intan make up

Cho Zila said...

cantik juga mekapnyertu.. memang sesuailer... suka mekap lagutu sederhana tapi menarik...

Cheq Kaq said...

kakak belina gondang yang comel..:)

Yaya dh update blog..khas utk kakak, & kawan2 yang request..miss u too kakak..:)

mama aryan said...

cantik maksu intan..pandai intan mekap

wantie said...

wow.. air tangan kamu di hari persandingan. memang kerlasss le..

IntaNBerliaN said...

pandai betoi la akak ni mekap :-)

IntaNBerliaN said...

pandai betoi la akak ni mekap :-)

Sue-Rya Qistina said...

Cantik!! Ok dah ni intan. Sue ni bnyk lg nk kena belajar jugak

izan mama mia said...

nampak kemas hasil tangan intan..

wan nurul hezrina abd halim said...

blehlah ushya akka kalau ada member nak nnt yea=)