Followers

Friday, 31 May 2013

Whatsapp atau Wechat?

Salam semua..Hye Hye Selamat petang Malaysia!! Tetiba ja kan....Disebabkan teknologi yang canggih ni..saya dengan rendah diri ingin berhubung dengan lebih rapat bersama rakan2 blogger tersayang.(skema dak ayat? hak hak hak)..:P
image from google

Kalau kawan2 blogger ada whatsapp / wechat ..boleh lah berwhatsapp atau berwechat dengan saya di talian 017-3218351. Bukan per, kadang2 x sempat nak blogwalking kat entry kawan2..bolehla kita bertanya khabar kot whatsapp atau wechat.

Saya dah ada nombor beberapa rakan blogger yang dah whatsapp dan wechat dengan niat bersahabat dan mengeratkan ukhuwah..hehe...antara kawan2 yg sy dah ada nombor ialah Blogger Riedaffya, Deqla Manjew, Wan Nurul Hezrina, Cik Aini, Chicna, Naniey, Aisy Nasiha, Sue Qistina,  Tirana Aduka, Kak Ana (Ibu Lala)..ada tak yg saya x sebut yg da ada? maaf ya kalau termissed..hehe

Nanti kalau whatsapp/wechat jangan la lupa habaq atau perkenalkan diri dari blog mana...senang nak kenai ket..ehe...leh x ?:P

ok..tata...:) Assalamualaikum!

P/S:: Buat Blogger CM SHLEM ..sayang..nanti kak intan terjah ya...terima kasih banyak komen kat entry kak intan..kak intan buka blog cma kat ofis tatau nape x leh...nnt kak intan alek rumah kak intan terjah ya..Sekarang sikit2 kak intan gerak ke rumah2 kawan2 blogger baca enty...jangan kecik hati tau! Sayang cma!

15 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ye la kan, kdg2 kita jarang update blog. jadi dgn whatsapp dan wechat, kita bole berborak directly. hehehe

Ibu Lala said...

Nasib nm k ana ada dlm senarai. Klw x nk mrh dah. Hi hi hi. Lawak ja intan. Jgn ambik hatinye.

Kat opis k ana pun klw bukak blog x leh view gambar. Tension betul. Komputer zaman purba kut.

Nway..selamat bw ye cik intan..

Nick Nashram said...

keek ade tak?? huhu
segan r nak buat keek.
artis bole la.

the malay male said...

tipon murah, tak leh nak upload benda2 tu...ahakssss

Mimi Azirah said...

Haaa...lpas nih leh wassup dgn kak intan...

Chic Na said...

lama tak wechat ngan akak.. busy kak. huhu..

Cik Nur™ said...

waa...mgeratkan lagi siratulrahim..bagus....

Tihara said...

akak tak reti la wechat ke wassap ke..kelakar dak intan..hehe :)

ros_reeza said...

boleh eratkan hubungan sesama blogger kan akak.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Intan...wah!semakin canggih skrg ya.

ieda immi said...

haaaaaaaaa akak nyeeee

018 2121619

ku tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ngehx3

Kesuma Angsana said...

betul2 canggih manggih yer skang ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan..
hehe.. nota kaki tu utk cma ke?? hihi.. xpe2.. cma suka dtg menyemak kat cni.. hrp sudilah terima komen ku ini..

cma xde weechat.. tungguuuu.. nk beli enpon canggih manggih ckit..hihih

Deqla Manjew said...

hihii.. meh amek no deqla.. jom wechat..!!. hahahahahhaa...rasa nak lempang lelaju x? ;p

wan nurul hezrina abd halim said...

yun leh whatsup jer..lama tak whatsup akak kan..bz jer kiter..yun tak bleh we chat hp dok support