Followers

Thursday, 9 May 2013

POKOK YAHUDI

FROM GOOGLE
FROM GOOGLE
FROM GOOGLE

16 comments:

Tihara said...

pokok ni daun nya tajam2 kan

Falsya said...

baru first time dgr psl pokok yahudi..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan..
Rasanya Timberland ada guna pokok ni sbg logo diorg..

Budak Kampung said...

nice share dear

meh http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/teka-teki-harga.html

Deqla Manjew said...

pokok ni kiranya bersubahat dgn yahudi..mmg padan la namanya pokok yahudi...

Ibu Lala said...

x tau rupa exactly pokok tu cam mana. intan, mana gambaq buah zuriat tu. nak tengok...

the malay male said...

dengarnya kat israel je byk pokok ni

LYAfrina said...

tq for sharing..bru tahu..

umi alya said...

tp cntikkan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam intan..skrg org2 yahudi giat menanam pokok ini diseluruh dunia :(

Okey,Harga pemanggang RM168 TP sempena hari ibU k.atie bg PENGHTRN PERCUMA SELURUH MALAYSIA SHJ.
Biasa kos post depa caj RM20...jimat bukan klu beli skrg!!!!!

Cik Nur™ said...

Nur pun baru tahu..

izan mama mia said...

pokok yahudi,..akak tau masa perasmian sukan peringkat dunia dl tuu..sukan apa yer ??..lupa lak

Nisah Idham said...

Salam kak Intan Shomel..
1st time nisah dengar Pokok Yahudi ni, before ni penah tgk jugak. tp tak tahu pulak nama die Pokok Yahudi. Ya, terima kasih kak, kongsikan dgn Nisah yang naif ni :)

mama aryan said...

inilah pokok yg org yahudi dok tanam sekarang ni rasanya, sbb pokok ni la yg dok tolong depa nanti..dr cerita yg akak dgr la

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Tihara..
Rasanya pokok ni,timberland ada guna sbagai logo diorg..
huhu

nea lopah said...

pernah jugak tgk gmbar dlm intnet. Kisah pokok ni ada dalm al quran kan?