Followers

Thursday, 9 May 2013

BARANG YG DIBELI DARI BLOG RAKAN

Abaikan rumah yg berselerak itu ya:) 


Saya ada beli kelambu moden bersaiz king size dari Blog Nurul Hezrina. Kelambu ni beli nak bawa balik kg bagi mak..memang besar dan luas. cantik tau..hehe..kira senang la nak buka, nak lipat balik. Sapa2 nak beli boleh la terjah terus kat Nurul ... Layanan first class u ollss..:)
haaaa..yg ni pulak rempah masak hitam dari Blog Kak Izan Mama Mia..:)) Ni teruja sebab tengok ramai beli dan sedap.. Jadi saya terus order dua paket. Petang tadi dapat. Tgk Kak Izan siap buat note tanda terima kasih sebab beli dr dia.. sweet sangat tau..huhu..saya simpan note tu baik2..:)) Sapa nak beli cepat2 la terjah Kak Izan. 

16 comments:

izan mama mia said...

mmg teringin nak beli kelambu nurul tu tapi masih tak terbeli..huhuuh..

tq intan beli rempah tuu..nnt jgn lupa cuba tau

Nisah Idham said...

Salam Kak Intan Yang Shantek..

berkelambu dikampung. huhu teringat masa zaman2 kanak2 dulu, bila mak pasang kelambu je mesti perasaan teruja nak tido , sambil mak peluk n popok kat montot..

kelambu skang dah moden, boleh di lipat dan bebentuk, tak perlu ikat tali lagi kan hehhehe...

InsyaAllah, akan jenguk blog beliau. Rempah tu memang superb, cepat2 msk ye, hidangkan pd kami ni hehhe

umi alya said...

mmg sedap..

maria firdz said...

Mcm khemah pun de... Tpi besarnye.. B

Deqla Manjew said...

rempah daging tu pun deqla beli ..bagi mak 1..deqla sendiri pun lom buat lagi..haha...

redza said...

zaman it ni senang..barang2 boleh beli online je

Kesuma Angsana said...

sempat juga shopping2 yer

Jemarisuri said...

kelambu ni ada kt kg..ayah sy guna ..hehe..

ieda immi said...

memang banyak untungnya bila ada online dan rakan online nie kan ;)

Cik Nur™ said...

wahhh..akak dah beli ye..
teringin pulak Nur nak beli.. :)

QasehnyaRania said...

dah cuba rempah tu nanti share tau kak :)

*morning :)

Riedaffya ibrahim said...

tido dlm kelambu le nanti ye..

mama aryan said...

akak je tak sempat nak beli lg rempah tu dgn izan, haish bila ntah dpt jumpa izan,pd hal rumah dekat je

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan..
kelambu pun dah moden sekarang..
senang & mudah! ngee~~~

yup..rempah kak izan mmg superb!

nea lopah said...

teringt zaman kecik2 dulu tido dlm kelambu

nanieybarnieylurviey said...

Tak penah tidur dlm kelambu. Beli kelambu time hostel pun jadi hiasan dlm loker. Sebab rimas n xreti pasang. Hehe. :) skang kelambu modem mudah je kan