Followers

Friday, 17 May 2013

KENA ACTIVATE SEMULA FB DAN JUGA CERITA LAIN


Pertama: Sebab fanpage ada masalah sikit kalau on dr fb suami...so kena la activate balik..dan on pon terus ke fanpage je.. so fb personal saya ada..cuma sy dah unfriend benda2 negatif je.

Kedua. x ada mood nak bw sebab banyak sgt kerja.Tambah2 ada rakan sekerja yg nak resign lepas tu segala kerja dia yg tertangguh semua bos lambak atas kepala kitaorang. Saya balik rumah penat sangat2 ....so rehat sahaja.

Ketiga: keluarga saya tengah sibuk untuk kenduri kahwin pak sedara suami saya. jadi sekarang memang sibuk sikit. 23-25 /5 saya akan ke lipis pahang. awal pergi ke rumah bakal mak sedara n sebab dia juga kawan opis sy dan sy merangkap mak andam dia. 1/6 kenduri belah saya pulak..di Taman Melawati. Sorry x leh jemput korang sebab limited tetamu..huhu...sebab bukan sy yg tuan rumah..kalau saya, mau saya jemput semua rakan.

So minta maaf semua sebab memang saya x berkesempatan nak bw sepenuhnya. yang mana yg sertai combo ga saya, yg tu sy akan terjah secepat mungkin. Tq semua. Salam. Chow !! Nak sambung makan!

20 comments:

Mek Onie said...

samaaaaaaaaaaaaaaa,onie tade mood nk bw :(

ieda immi said...

owhhhh tgh sibukk ..
its ok dear ..
take ur time ;)

Farah Waheda Wahid said...

jangan lupa jaga kesihatan kakak... ^_*... miss you...nanti kita WeChat yer...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Kak Intan..
huhu.. bznye shedule..ape2 pun jgn lupa rehat2kan diri ye...

AyueJean AJ said...

Busynya akak..
Takpe, take your time kak..... =D..
Semoga semuanya berjalan lancar.. =D

Deqla Manjew said...

fuh.. mmg bz sungguh tu.. berat bahu yg memikul kan... sabar eh kak.. in shaa Allah smua selesai nnti tu.. yeayyy hip2 horeyy.. akak dah bukak fb blk.. hihi..

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

the malay male said...

nevermind

Reiko Masashi said...

sama la kita kn akak,busy je ni =_=

Cik Nur™ said...

dulukan mana yg penting...
BW ni bila2 pun bolehkan.. :)

QasehnyaRania said...

tenkiu ye sbb sudi support..
meh semak link uols dan nantikan keputusannya pada bila2 masa sahaja

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/senarai-link-perserta-yang-join-qr-mini.html

CeqGu said...

anis la ni pun agak slow bw. mood kelaut.

nea lopah said...

Take ur time kak intan...semoga semuanya dapat selesai dgn segera.

QasehnyaRania said...

jom tengok pemenangnya

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/pemilik-tepung-segera-red-velvet-ialah.html

MulutPayau said...

Nanti kalau dah ada masa..bolehlah bw laju2 ya....

MaMa Rey said...

sy pn sama intan..aktif balik kat fb..

Ibu Lala said...

Amboi bizinya dia. Apa apa pun jaga diri dan kesihatan.

Riedaffya ibrahim said...

bizi ye..sama la kite

nanieybarnieylurviey said...

Nani curi masa tidur bw jap.. Byk sgt hutang ni. Maaf sbb lme x ke sni, xthu da nk curi masa utk blog mcm mne :)

Chic Na said...

cikna pun busy. xtau dah camne nk manage masa utk blogging.