Followers

Wednesday, 27 March 2013

SIKIT JER DAPATKU TERJAH MALAM INI


Salam semua...malam ni sikit jer saya dapat terjah ke blog kawan2..Aduh rasa bersalahnya..tapi keletihan sangat ....harap rakan2 blogger yang lain jangan kecil hati ya...huhu..

Lagipon..saya buat bisnes kecil2an dan Alhamdulillah terisi juga masa saya pastu saya iklankan bisnes saya di kawasan tempat tinggal saya.:)) Encik Firdaus tolong tampalkan di lif, tampalkan di dinding iklan...Kawan2 ofis pon order..kawan2 blog pon order..:)) Alhamdulillah..sungguh tak sangka dan terharu..jadi masa nak berblog agak terbatas...huhu..

Apapun saya akan terjah juga kawan2 slow..kesian kawan2 yang tak putus2 singgah dan komen entry2 saya. Hanya Allah yang dapat membalas jasa2 kalian...

Nah layankan sikit brg2 yang saya jual melalui online dan offline. Jangan jemu ya..kalau cemuih pon hampa kena tgk juga..koh koh..cuci  mata..Ok semua..selamat malam..mimpi yang indah2 ya..

Rindu korang tau!!!

err sekarng saya cepat penat la...mungkin sebab berat dah naik kot...mengantuk pon cepattttt je..:)) sekarang mata ngah kuyu..pasni nak terus tido..zzzzzzzz

Harga barang2 yang saya jual buat masa ini bermula dari RM10 - RM30 sahaja..





33 comments:

nea lopah said...

Sib baik singgah ke blog saya.. kalau tak mmg berasa ati ni.. hahahaha. bnyk2 berehat kak. Murah rezeki akak ber bisnes. Gud Luck!

Farah Waheda Wahid said...

x pe akak pelan2...janji kita keep in touch... no phone kan ada...ermm...nanti ingat nak jumpa akak jugak lah kat Endah Parade... bisnes ler aper lagi... ^_^ nanti saya sms ek...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Syabas!. Semakin laris jualan.
Moga terus sukses Intan.

Chic Na said...

take your time kak. buat mana yg penting dulu. wahh bisnes akak dah makin berkembang ya skrg. berkat kerajinan akak & abg. ;)

Sue-Rya Qistina said...

hai intan. sihat ke?
it's ok kalau x dpt singgah selalu ke blog kawan2.
semua memahami. hehehe

nak tny intan ni.
yg eyelashes sekotak dan perfume delicious DKNY tu brp harga?

redza said...

semoga terus maju dlm bisnes ye!

Riedaffya ibrahim said...

semakin maju bisness kak intan ye..produk mkin byk.semoga berjaya.sy pon ade nk beli perfume..camner cara nye kak...

Zira Aziz said...

moga bisnes k.intan makin mantap.. :) ..hepi berbisnes kak..

fieda said...

takper kawan2 memahami...moga bisnes masyukk ye..

the malay male said...

dah jadi businesswomen mmg akan selalu sibuk...hehe

Nisah Idham said...

Salam kak Intan Shayang..
Xpe kak, pelan-pelan ye. Bisnes pun penting jgk. Alhamdulillah, rezeki sedang meningkat. seronok tgk kawan-kawan dah mula berbisnes. semoga sukses kak...

Deqla Manjew said...

kak... moga sukses dlm bisnes eh.. gelang tu cantik..tp muat tak utk tgn kecik deqla ni..?? hihi

Tihara said...

alhamdulillah moga semakin murah rezki intan :)

Mrs Velentine said...

lama tak jenguk sini..rindu kat kak intan...semoga perniagaan maju k..

Ratu Hatiku said...

Semoga bertambah maju bisness ya.. :)

Si Matatajam said...

Tak pa, tak kecik ati pun...selamat berbisnes

Ibu Lala said...

x pe. pelan pelan kayuh. cepat penat??? aikkk...ada apa apa ke???

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
alahai...shian akak penat & keletihan..
huhu...ntah2 preggy kut? amin2..

takper kak.. dlm penat2 tu sempat jgk singgah blog cma..time kasih tau..

berbulu2 mata cma cuci mata tgk brg2 akak ni.. ada yg dah berkenan nmpknye.. tunggu...hihih..

take a good rest sis :)

BUNDA a.k.a KN said...

Selamat berbisnes intan...

Cik Nur™ said...

selamat berbisnes kak intan...

Kesuma Angsana said...

xpe faham sgt,,, moga terus maju jaya yer

aanie said...

semoga bisnes terus maju...

Mimie Najib said...

dalam bz2 smpat akk singgah blog sy.. :)

bestnya dah start bisnes..moga dipermudahkan urusan bisnes akk.. :)

CeqGu said...

Xpa aihhh..dah tak dan nak buat lagu mana kann...

amirini said...

tanya sikit... perfume yg DKNY tu berapa yer...

nanieybarnieylurviey said...

So true kak intan!!!! Slmt berbisnea ;)

Cinta Misteri said...

intan ada kedai/booth ker? semoga biznez maju, tkpe... skang kecil2lan, future psti lg baik dr ini.

wan nurul hezrina abd halim said...

dah beli mini perfume n vials.suka ketiga2nya=)terbaik.semoga bisness akak n nurul sama2 maju=)hehe

QasehnyaRania said...

byk berehat ye kak..
*sy dah makan minggu jugak tk snggah blog akak..
*thanks ye..
*2ohb hari tu pak menakan dok melaka meninggal.sy pergi pastu blk kedah.blk kl..pastu blk ipoh pula..

Aisy Nasiha said...

bisnes makin bagus tu nampaknya kak intan sayang...
bila dapat online nati tulisla pengalaman nak mula bisness, saya berminat nak tahu ni... di saat tensen keje, teringin nak keje sdiri... kononnya, hihi

izan mama mia said...

wah berbisnes lak..mg makin masyuk

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki akak...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga terus maju jaya yer kak