Followers

Tuesday, 19 March 2013

CERITA TERKINI


Assalamualaikum semua !! Huhuhu..cek bz kit sejak dua tiga menjak ni..poyos giler kan ayat.bajet bz tahap gaban Z potong dua...haha…tapi sungguh bak ang…cek busy..

First sekali my sis dah buka kiosk aksesori and kosmetik kat Econsave  ( Yg n nanti  saya uploadkan picture kiosk dia)  so saya pergi rumah dia tgk barang2 semua before dia buka kiosk baru2 ni.

Second..pergh ada second …poyos lagi..koh koh koh…saya sibuk upgradekan bisnes online saya. Saya dah malas jadi orang tengah and now saya cuba ambil sendiri semua stock. So sekarang saya dengan rasminya segala barang seperti perfume (vial) and miniature ada di rumah saya (Yg ni memang banyak stock) . Stock handbag pon ada di rumah saya tapi limited stock... Stock kosmetik In shaa Allah akan bertambah selepas ni. Baru ambil stock obuse lip tint. sukerrrr tau ..:))

Nanti next entry la saya upload segala barang2nya. Dan Alhamdulillah perfume miniature dan vial perfume sephora saya mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Mood happy ..:))

Kak Tihara dengan Deqla Manjew, hari ni husband saya dah pos by Pos Laju..sorry sangat2 lambat gilerrrrr..:) Harap dapatlah memaafkan saya ya…huhuhuh

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akak cepat2 upload gambar2 ek... x sabar nak cuci mata ni...

Nurzakiah Hanum said...

baiklah

Sue-Rya Qistina said...

as salam intan. sue doakan semoga semuanya sukses ya. semoga rezeki intan bertambah2 :)

Falsya said...

sama la kite kak..bz je skang nie..

Tihara said...

moga perniagaan dua beradik intan n kakak majujaya..aamiin...

:)

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya. Tp intan buku2 tu sampai skang KA x dpat lagi. Xperlah mungkin bukan rezeki Adik hehehe

AyueJean AJ said...

Baguslah kalau dah amik sendiri..
pakai orang tengah ni susah...
Anyway gudluck... =D

Mimie Najib said...

bestnya kak berbisnes.. :)
moga maju jaya ye.. ^_*

nanieybarnieylurviey said...

wahh busynye kak intan.. same here...

betul tu kak.. better amik brg sendiri dri jdi org tengah.. pening.. :)

mama aryan said...

moga bisnes intan terus berkembang maju ye

Riedaffya ibrahim said...

hehe...sy bace yg latest dlu..yg ini kemudian...bolela sy beli nanti kak..

Riedaffya ibrahim said...

hehe...sy bace yg latest dlu..yg ini kemudian...bolela sy beli nanti kak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
alhamdulillah..
semoga biz berkembang maju ye.. :)

Chic Na said...

patut la busy. bisnes makin maju. semoga bertambah maju kak. ;)

ros_reeza said...

moga bisness akak bertambah sukses ye :)

Ibu Lala said...

Patut la bz. Ada projek lain rupanya. Bagus la intan pandai berniaga. Akk x pandai. Kalau pandai busn x keje makan gj dah la. all d best intan.

Deqla Manjew said...

chaiyok la kak utk bisnes akak... haah dah dpt pun hadiah tu... nnti deqla baca smpai khatam yer kak..suka la kisah rasul kita tu.. =)

Aisy Nasiha said...

nak jadi tauke mmg kena bz kak.. tu tanda bisnes berjaya, hihi.
semoga sukses selalu ye..

nea lopah said...

Best nya kalau dapat g umah akak mencuba semua perfume, hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bz tu sama dgn wani kihkihkih