Followers

Sunday, 8 September 2013

NGEDATE DGN BLOGGER CMA

         Salam semua..Alhamdulillah hari ini dapat juga saya berjumpa dengan blogger yg tinggi lampai orangnya iaitu blogger Shima @ Cma  yang cantik manis dan yg bestnya Cma dtg dua orang putera dan puteri cilik dia iaitu Seri dan Faiz.
          Mmg meriah rumah kami dengan keletah Faiz dan Seri. Yang bestnya Encik Firdaus mmg syok duk layan depa dua. Memang meriah tau..hehe..
         Cma ...orang yg lemah lembut je..hihi.. tp dalam lemah lembut terselit ketegasan di wajah dia..hihi dan  Cma orang yg sangat independence. salute to cma. nnt nak pergi pulak rumah cma dan dpt Encik Firdaus berkenalan dgn husband cma pulak. hihi..
          Selain tu Cma datang untuk sign form sebab cma ambil takaful plan dari saya. Syabas Cma sbb bakal ada perlindungan untuk diri cma kelak. Dan Cma ialah orang pertama yg ambil takaful dari saya dan saya sangat menghargai Cma atas kepercayaan cma pada saya.

** Alhamdulillah dapat bantu kwn dgn takaful dan nendapat kawan yg baik dan semoga cma dan keluarga dilimpahi rahmat selalu.amin..***

Jom layan sedikit gambar yang sempat saya snap..hehe..
ME AND CMA  COMEL!!:))
CMA TENGAH BELEK KAMERA CANGGIH DIA..HEHE
ENCIK FIRDAUS DAN FAIZ DAN SERI..:))LIKE!
ANAK ANGKAT ENCIK FIRDAUS..HAHA
MANJANYAAA..:))
KELUARGA BAHAGIA
FAIZ, MANA PEACE? HEHEHE

19 comments:

Chic Na said...

tahniah kak dapat 1st customer.. dapat kawan baru jugak.. a good start.. ;)

Aisy Nasiha said...

Seronoknya dapat jumpa macam tu...pandai suami akak jaga budak kecil ye...mudahla akak nanti..

Cik Nur™ said...

seronoknya dapat berjumpa rakan blog.. :)

Budak Kampung said...

bestnya jmpe blogger..iman jmpe blogger sorg je iaitu kakak ipar iman sndrik hehhe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Assalamualaikum Intan....

Seronoknya dpt ngedet2. Intan ni Kak Mirror rasa mesti peramah orangnya.

Moga terus sukses Intan dlm bidang insuran yg diceburi.. Kak Mirror doakan.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intannn..

hihi..cptnye update..
alhamdulillah...terima kasih menerima kedatangan kami anak beranak.. huhuh...maaf tau klu budak2 bertuah tu sepah2kan umah akak..segan cma..

akak baik sgt.. terima kasih jgk atas penerangan yg details pasal plan tu..pueh hati.. :)

ade rezeki,kita jumpa lagi tau.... :)

nanieybarnieylurviey said...

Alahai comelnye mata... Kecik n sepet. Anak2 pun comel!

Tihara said...

manjanya anak2 cma, mesti seronok layan diorang kan intan :)

nea lopah said...

seronok dapat jumpe rakan blogger

Deqla Manjew said...

wahh bestnye dpt jumpa berdua.. teringin jugak nk jumpa cma & akak tau.. bile agaknye ye..? huhu..

Zira Aziz said...

..Alhamdulillah..xrugi amek insurans kn..

Riedaffya ibrahim said...

alalalaa...jeles nye...bile rezeki sy plak ye kak..

Puan Kutu said...

comel je cma nie..seronok dpt jumpak rakan blogger sambil berkongsi kebaikan kan

eita said...

mesti best kan dapat jupe kawan2 alam maya....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tu la baca kt blog cma dia kata jumpa akak...bestnyerrrr....

Masha Meisters said...

hehe...bestnyer mereka ngedate kan ;-)

Nisah Idham said...

AsSalam Kak Intan payung.. amboi best korang berdating erk.. jelesh jemah kat sini tau..

>> kak, insurans tu tunggu dulu ye, still awaiting my hubby back from outstation :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.intan..


<3

hainom OKje said...

Okje pun ada ambik Takaful utk anak sulung Intan....Education Plan Insurance...tahun depan dh boleh claim rasanya sebab dah matang!