Followers

Sunday, 1 September 2013

INGIN MENUNAIKAN HAJI /UMRAH.?


Hari ini saya ada sedikit perkongsian..tetiba blog saya jadi blog cam serius..koh koh..:))

Kalau yang mana sudah ada produk yang cover untuk kesihatan (protection) dan mungkin ada plan nak ke Mekah lagi 10 thn ka, rasanya boleh cuba produk nan satu ni..

BOLEH RUJUK DAN CLICK SINI DALAM BENTUK PDF YANG SAYA CARI DI GOOGLE UNTUK INFORMASI LEBIH LANJUT.
image from google

Ok, saya ada satu plan/ produk atau takaful khusus untuk mereka yang ingin menunaikan Haji atau Umrah sambil menikmati manfaat manfaat  lain. . nak kena tgk dan ikut amaun berapa yg dicadangakn/berapa tahun/usia.. xpa, jangan khuatir..

Manfaat2nya byk.. Nak buat untuk anak anda? boleh..Nak buat untuk diri anda sendiri pon boleh juga. Semua boleh. Yang penting niat kita tu..:) 

Antara Manfaat:

Manfaat Ihsan

Manfaat Adha

Badal haji – Yang ni kalau anda meninggal atau menderita TPD (Hilang Upaya Penuh dan kekal maka kami akan melantik mana mana badan atau organisasi untuk melakukan Badal Haji untuk anda.

Perlindungan Tambahan
dan etc.


Apalah sangat saving sikit sikit untuk menjadi tetamu Allah kelak. Kan? Saya x mau cerita panjang lebar la ya..Kalau lah nak tau lebih lanjut atau minat ka silalah noooo hubungi saya cam beberapa orang blogger..Ada yang tanya protection plan la..ada yang nak amek untuk anak depa la..semua ni buat saya terharu dan buat saya bersemangat nak bantu orang. Alhamdulillah.

Sambil menyimpan Sambil beramal Sambil membantu peserta takaful yang lain Sambil mendapat manfaat berkali ganda ..bukan untuk kita saja..untuk keluarga kita juga.. 

SMS / Wasup /call  di 017-3218351 untuk pertanyaan lebih lanjut ya..jgn malu2 ya

24 comments:

QasehnyaRania said...

as-salam.
saya sihat kak :)

menarik ni kan.
betul tu

Nieda ramly said...

kena pandai menyimpan untuk masa dpn.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam cik Intan...mmg bagus plan ni,semoga ramai yg berminat.Aaminn

redza said...

alhamdulillah

Cik Nur™ said...

bagus niat akak...menarik jugak ni.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan sayam... :)

hihi.. menarik.. mnarik.. :)

Cho Zila said...

itulah tempat yang paling indah kan.. moga memberikan manfaat...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Seronoknya kalau dpt gi Haji. Kak Mirror ni serahkan bulat2 pada Cik Abg entah plan apa yg dia dah deal dgn org insuran dia tu.

Deqla Manjew said...

yup.. yg penting niat.. thanks sharing kak.. nanti senang la kalo nak, boleh je berurusan dgn akak kan.. ;)

Mimi Azirah said...

Menarik nih kak...mcm ni seng la nk berurusan dgn akak kalo nk...

TelingaBulat said...

salam kak intan..wah macam menarik jee..buat penyimpanan waktu muda xrugi ape pon kan ;)

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih share info ni kak..ade rezeki boleh sampai sana kan :)

MaMa Rey said...

menarik ni Intan..simpanan utk mjd tetamu Allah..

Masha Meisters said...

macam best je kan...insyaallah...

Wak Gelas™ said...

masyukk tu makk.,ahHKs

Kesuma Angsana said...

menarik je bunyi ni intan!

nor azman said...

tahniah lah ye..heheheh

Lynn Munir said...

Bagus untuk rujukan masa akan datang ni Intan. Mudah-mudahan perkhidmatan ini mendapat sambutan dari mereka yang memerlukannya.

Che Rosliza Che Mat said...

nice sharing intan...kalau sesiapa nak pi umrah boleh rujuk sni..

LYAfrina said...

wahh..meanrik ni..takadful pon ada sediakan pelan utk umrah/haji rupanya

Sya Mimie said...

tempat yang paling indah dalam dunia.. mudah2an dapat ke sana 1 hari nti..

Cik Aini said...

suka..suka..suka :)
moga Allah permudahkan niat kak Intan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah menarik kak...

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye!! Teringin jugak..