Followers

Wednesday, 4 September 2013

L.A COFFEE KOPIKO

Korang pernah rasa? sedap tak? kakak saya whatsapp pagi tadi dia cakap dapat sample L.A Coffee ni..katanya sedap. Nak cubalah nanti.:)

Antara kelebihan kopi ini ialah kopi rendah asid. Kopi ini minuman berasid dan kalau minum berlebihan mulalah perut akan meragam tau..jadi kopiko telah melancarkan L.A Coffee ini yg rendah asid..Tetiba buat iklan kannnn..:))


27 comments:

Mek Onie said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?kopikoooooo? macam nak try !!!!hehe

Cik Nur™ said...

tgk iklan dia pun nmpk mcm sedap..hehehe

Wirda Amir said...

Assalamualaikum intan

memang sedap kopi keluaran kopiko tp yg LA ni blom rasa lg..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intannn..

huhu..cma dari sehari kesehari terpengaruh dgn iklan ni... nk men try!

tungguuuuuu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

confuse..
masuk tak komen cma tadi..
grrr...line tenet ni bt hal le pulak.. huhuhuh..

Cik Aini said...

kopi LA ni yg Scha Al Yahya tu ke..ke Ai silap kopi nih.hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah try lg kopi nih..lgpun wani jrg minum berkafien ni hihihi

❤Kamsiah❤ said...

dok cari kat area umah akka ni belum ada lagi..nak kena terjah Tesco atau Giants...

LYAfrina said...

ni iklan baru schawal tu kan..
lya mmg x minum mde2 kafein camni..kopi/nescafe..

Nisah Idham said...

Salam kak INtan yaang cumel memang dabommbbb

hehe, belum try lagi kak.. rasenye kat langkawi tak jual kot. tau pon tgk iklan kat TB je.. :)

Deqla Manjew said...

x penah try la kak.. kalo dah kakak ckp sedap, kena la cuba kan.. mana tau lepas tu jatuh hati.. hihi..

Azhafizah Md Nor said...

okay,nanti boleh try gak.shopping complex ade jual kan?

nanieybarnieylurviey said...

Nani hantu kopiko color oren tu tp yg LA punye belum try. Adik ckp sdp! :)

izan mama mia said...

mia suka iklan ni sebab katanya 'aishah sinclair tu rambut cam dia' hahhaha

nea lopah said...

sedap kak kopi ni.

wantie said...

belum try lagi.Tapi.. akak baru je try white coffe Nescafe.
Mantop!

Puan Kutu said...

iklan kt tv tu mmg menrik tertarik sungguh..cuma sy ni dh lama tk minum 3 in 1

nik ros said...

hi..salam kenal

nik teringin gak nak cuba. ada tgk iklan kat tv. nampak mcm menarik jea

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam intan..aritu g Tesco,cari2 gak coffee ni tp tak jumpa lak.:)

Zira Aziz said...

..xpnh minum kopi ni.tp mmg slalu nmpk iklan kt tv..

Chic Na said...

suka betul tengok iklan L.A coffee ni.. hihi..

MaMa Rey said...

belum pernah rasa lagi coffee ni Intan..

Riedaffya ibrahim said...

kene cuba jugak le..

pending said...

As-Salam,

Baru pagi ni cuba tapi kurang sedap la pada saya. Macam gula2 kopiko yg dihancur2kan kemudian bancuh dalam air panas pastu minum. Sy rasa sebab sy peminat kopi tegar yg suka cuba macam2 brand sebab itu sy rasa begitu. Setakat ini yg sangat puas hati adalah brand super white coffee.

Yg benar,
Cik Bunga

suhaini sharif said...

salam... kopi ni mmg sedap..
tp better check sebab ada code E471 ,E472 .. setaw saya E471/E472 ada bahan terlarang... wallahualam ..
lgpun logo halal yg tertera adalah logo HALAL dari Indonesia...

ZaZa said...

saya pun masih confius sbb menggunakan halal indonesia

The solitude wanderer said...

As Salaam.
Takde sijil Halal dari Jakim. Logo halal yg dipamerkan produk mungkin dari luar negara.