Followers

Tuesday, 27 August 2013

INI ENTRY MELEKAT.


FANPAGE FB KOLEKSI TANTINTUN @ BLOG KOLEKSI TANTINTUN sedang buat promosi PAKEJ JIMAT KOSMETIK. 

JIMAT BANYAK ! FREE POSTAGE !! Berminat ? boleh pm kat fanpage fb atau sms ke talian 017-3218351. 

Nak tengok lebih banyak gambar pakej jimat, sila ke fanpage atau ke blog saya. Sekian, terima kasih.


RM 39 FREE POSTAGE
JIMAT RM 20!!
PEN EYELINER BROWN COLOUR
2IN 1 COMPACT & LOOSE POWDER
BB CREAM 
  

63 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bisness nie

Ratu Hatiku said...

Intan, saya nak set berus bobbi brown tu.
blh email saya bellaisyqeef@gmail.com

nea lopah said...

Gud Luck kak! suke tgk org pakai berniaga ni, sy tk berapa pndai nk bisnes ni..mudah kesian.. ada bg free je nnti. huhu

AyueJean AJ said...

Menarik perhatian nih...

umi alya said...

ada yg berkenan, nnt le.. ada masa akak order..

wan nurul hezrina abd halim said...

CEPAT2 KORANG BELI2..TAK DAPAT TGK GAMBAR NNT NAK TGK KAT UMAH=)

NaZiRaH @ Ezyra said...

BANYAK JUGA BARANG AKAK JUAL YER, GUD LUCK AKAK..;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan.. :)
terkenan kat lip tint tu la pulak.. hihih..tunggu.. nk cuci mata puas2 dulu..

TiranaAduka said...

salam intan
Nice! Surat esok ta postkan tq

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!. Menarik2 semuanya, especially berus make up tu!!

Si Matatajam said...

M nak gak la...

Tihara said...

insha Allah nanti ada yang berkenan akak roger intan..berkenan kat perfume rm20 tu :)

nanieybarnieylurviey said...

Rambang mata :)

Nick Nashram said...

ni dah jadi online blogshop..huhu
boleh la buat page fb utk promote barang.

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer!

zana fahmi said...

kakpb suka juga makeup2 ni, cuma tak menyempat, asal nak keluar kelam kabut je.
Lepas ni boleh buka kedai la ye?

jaakechik said...

comelnya peffume, patut la Kak M mudah tergoda...hehehe.... buat bisnes lak yer kak? tahniah moga bisnes bertambah maju ya kak!

Mrs Velentine said...

wah menarik tergoda hehe

syiela said...

gud luck moga biz makin maju :)

izan mama mia said...

wah menarik...

TiranaAduka said...

salaw adik ku intan
Lawatan ta dari wad.bilik 307.hehe

Sue-Rya Qistina said...

nnt sue whatsapp intan ye. asyik tertangguh2 je nak whatsapp. hehehe

Si Matatajam said...

Kak intan, perfume justin Bieber tu utk lelaki ke pompuan?

Mas Zull said...

assalamualaikum intan...semuanya menarik..;)

MulutPayau said...

Bnyaknya yg menarik...rambang mata dibuatnya....

dipermatang said...

nice

TiranaAduka said...

salam intan
Lawatan pg minggu.hujan lebat disini. Pekabar adik ku intan.

Nor Salmi said...

Wah, menarik semuanya..

IntaNBerliaN said...

moga bisnes akak makin maju

Cheq Kaq said...

yang mana paling wangi kakak?

MaMa Rey said...

banyaknya..menarik2 semuanya..

Ibu Lala said...

akk guna perfume issey miyaki tu. guna sejak kawin. dah 10 tahun guna perfume yg sama.

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! dah buat bisnes ke cik intan oi...hihihi

Semoga bisnes maju ya..

Cik Aini said...

akak..
ai nk yg loose powder rm18 tu..nti ai watsap akak na :)

Lynn Munir said...

Hebat,hebat...moga businessnya terus laris dan manis :-)

Sue-Rya Qistina said...

good luck intan. semoga perniagaan intan terus success ya :)

zana fahmi said...

mcm berkenan set blusher n eyeshadow tu...

Jemarisuri said...

gud luck semoga terus sukses..

eita said...

suke tengok tang gelang

Azhafizah Md Nor said...

wah..macam macam ada ni.terbaik!

onie said...

peh akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,keep it up kehhhh :D


rindunya kat akak,baru sempat bw,kefenatannnnnn je hari2 lepas balik keje T_T

Ena's Stories said...

wah da bisness ye...gud luck intan...nnti nak terjah TANTINTUN

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

TiranaAduka said...

tgok wechat

Lynn Munir said...

Teringat kisah TAN Tin Tun yand ada dalam majalah GILA-GILA satu masa dahulu..hehehe.

Dianaa said...

barbie tu barang apa?

intanfirdaus247 said...

Diana: barbie tu pillow ....

tq semua support saya

emy lyana said...

perfume EDP (Eau De Parfum) Gred 1A ada lagi tak?

intanfirdaus247 said...

emy, ada...sms akak...x boleh nak terjah emy sebab emy setting nyer kot

Deq's Qienz said...

hye kak intan..nega apa pulok nih..hehee maaf la lama xtanya habq..sihat ka??

Kakzakie said...

Meraihnya barang. Bravo intan. Moga terus maju.

-meeSUPERGIRL- said...

wah . good luck :)

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

zana fahmi said...

mana fb cik intan? Add akk...Naza Jeep

~ayusleeping~ said...

nice.. ^_~

~ayusleeping~ said...

ok ke produk tu?

BUNDA a.k.a KN said...

ASSALAM,
SEMOGA MAJU JAYA DLM BISNES..

Rufaidah Abd Talib said...

JUST FOLLOW...FOLLOW ME BACK..

nadia farahida said...

mak aiii lamanyaaa entry ni melekat kakkk sampai tahun depannn gituewww :) selamat berpuasa kak intannnn :)

Si Matatajam said...

Wah! Dasatnya promotion time raya ni...

ainil fazieda said...

wah ! tergugat neyh . haha :)

izan mama mia said...

kalaulah kak izan ni pandao mekap
nak gak beli ni,,,
cian akak xpandai mekap tau intan

mujadafewa.my said...

good luck kak intan,, usaha tangga kejayaan :D