Followers

Friday, 29 November 2013

TIDAK HAPPY..:(

Entahlah kenapa...
IMAGE FROM GOOGLE

Tapi saya tak gembira di tempat kerja baru ini...Saya tak boleh terima environment sini. Walaupun sikit gila staff tapi saya tak boleh.. Saya sedang mencari cari peluang di tempat lain juga. Biarlah kerja yang lari dari bidang saya asalkan saya boleh keluar dari sini. 

Biarlah gaji biasa2 sahaja asalkan saya happy...Kesian dekat Encik Firdaus penat sangat dia..Hari hari hantar saya naik motor dari Bukit Jalil ke Batu Caves.. Mungkin sebab tu dia banyak lupa sekarang.penat terlampau.

Ada tak kompeni sesapa yang nak  pakai staff?? 

8 comments:

Cik Cammy Lia said...

eh..jauhnya sis bkt jalil - bt caves?dhsyat sungguh..dh tu hsbnd sis keje mn?? sis x blh drive ea? sbr yer.dugaan org mcm2..

Cik Puan said...

Semoge mendapat jobs baru cepat2 ye...

redza said...

semoga akan dapat kerja yg sesuai

harumankasehvee said...

sabar lah . pasti ada nanti peluang baru di mana - mana . jauh tu drp bukit jalil ke Batu caves ...

Cik Nur™ said...

sabar byk2 yea kak...

Zira Aziz said...

..kalau kita x happy, mst sress keje kn..moga dipermudahkan..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Betul la Intan.. biar gaji sikit tapi happy. Kak Mirror dulu pun pernah camtu... sabar ye, pasti Allah berikan jalan.

mama aryan said...

jauh tu berulang..betul intan,biar gaji sikit asalkan kita senang hati dgn kerja kita tu dah memadai kan, moga intan dpt keje baru nanti ye