Followers

Thursday, 28 November 2013

PLAN SAYA

Assalamualaikum…
Cerita saya begini…banyak cerita dalam satu entry…saya mix mix..

Kerja ok di tempat baharu Cuma tidak sistematik dan  jauh. Almaklumlah saya sudah biasa dengan kerja yang sistematik dari ofis lama..dekat 6 tahun kat ofis lama. Jadi bila saya kerja sini yang tak ada sistematik saya jadi blur dan saya kurang berminat dengan kerja di sini. Tapi saya still buat kerja ini sebab kerja ialah amanah untuk kita. Tapi hakikatnya saya tidak akan lama di sini.

Yang best sini  ialah walaupun kompeni ini kecil tapi ada wif! Hehehe…

Plan saya untuk resign maybe next year mungkin bulan 3 atau 4. Kemudian insyaAllah nak balik kg ..atau mungkin akan buat part time sikit dulu d KL.

Sapa ada nak minta saya mekap untuk sebarang majlis boleh cari saya la. Kawan2 blog yang ada kawan2 nak kahwin boleh calling-calling saya.
image from google

Saya juga ada plan nak buat kelas mekap dengan harga yang murah. Rasa rasa ada orang nak tak? Weekend je.

Ok, sekian terima kasih.


Tak sangka Johan nak kahwin dengan Lana Nordin. Tapi itulah rahsia Allah..Jodoh Ajal Maut semua Hanya Allah Yang Mengetahui

5 comments:

Cik Puan said...

tu lah...tak sangka johan kawen dgn lana...Ape2 pon jodoh d tangan tuhan kan...bukan di tangan peminat2 shila...ye tak...hihih

hainom OKje said...

Betul tu kerja adalah satu amanah...compeni kecik ke besar ke...harung ajelah hehe

Wah Intan pandai makeup rupanya...cer tunjuk hasilnya Intan.... senang orang nak tempah nanti...



TelingaBulat said...

semuanyee jodoh ;)

Mimi Azirah said...

betul tuh kak...keje ape pun asalkan halah..setiap keje de rezki n amanah Allah...

p/s sy pun xsgke johan dgn lana

Wirda Amir said...

Kena bersabar sementara nak serasi di tmpt kerja yg baru...ada wifi tu yg best ye intan...

Nak blk kg tu sbb apa...?sekarang ni kat kampunpun dh ada kedai2 makeup n keperluan perkajhwinan tau intan...mala di felda2 plak tu...terkejut akak,dua tmpt akak pergi dh jumpa yg begitu.....