Followers

Wednesday, 24 July 2013

MY 3RD ANNIVERSARY

SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YANG KE- 3 TAHUN

Genap 3 tahun usia perkahwinan saya dan Encik Firdaus pada 24.7.2013 iaitu pada hari ini ( 15 Ramadhan) . ALHAMDULILLAH.

"Semoga rumahtangga kami bahagia dan dirahmati selalu serta dikurniakan cahaya mata. Amin".

Terima kasih atas doa kawan2 dan ucapan kalian. Saya hargainya dan saya mendoakan kesejahteraan dunia dan akhirat kepada semua rakan2 tersayang.


Note: Saya mohon maaf sebab x singgah pon lagi “rumah” kawan-kawan yang x jemu2 singgah dan komen entry2 saya..Rasa bersalah sangat pada kawan2 …In Sya Allah saya cuba slow-slow. Internet buat masa ni di rumah x ada. Saya online guna phone sahaja sebab tu susah sikit.


Mengimbau kenangan..hehehe…



33 comments:

Aisy Nasiha said...

tahniah kak intan dan en firdaus...

dah tiga tahun, mesti dh banyak susah senang ditempuhi bersama, semoga dapat kekalkan kebahagian yang ada...

the malay male said...

Tahniah.

Semoga kebahagiaan rumahtangga anda berkekalan hingga akhir nyawa.

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah n salam ramadhan ke 15

Mimi Azirah said...

Happy anniversary kak

Deqla Manjew said...

wow.. cantiknye akak bertema grey.. !! selamat ulang tahun perkahwinan ye kak.. moga kekal bahagia till jannah..!!

Falsya said...

happy anniversary kak intan..semoga berkekalan hingga ke jannah..amin3..

cantik okayh kak intan dlm gambo yg last tuh..;)

Fiza Rahman said...

Happy 3rd anniversary intan. SMoga kekal bahagia selamanya.

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun perkahwinan intan. Moga terus berbahagia.

NaZiRaH @ Ezyra said...

selamat ulangtahun akak, moga bahagia hingga ke syurga, sweetnya gambar kawin akak..;-)

nea lopah said...

Tahniah...alhamdulillah. Semoga kekal jodohnya =)

mama aryan said...

alhamdulillah..tahniah cik intan,

moga jodoh berkekalan hingga ke syurga,dikurniakan cahayamata yg soleh dan solehah nanti ye

Chic Na said...

happy third anniversary kakak sayang.. semoga bahagia & kekal sampai syurga..

#utk raya tak prepare ape pun lg kak.. huhu.. akak camne? sihat?

Nisah Idham said...

Alahmdulillah, selamat ulangtahun kak Intan Berlian ... (^_~)

Salam #15 Ramadhan, InsyaAllah kak.. smeoga segala impian akak/suami untuk beroleh zuriat akan Allah laksanakan. jangan berhenti berdoa ye kak. Allah suka pada orang yang tak lupa untuk meminta kepadaNya....

redza said...

selamat menyambut ulang tahun perkahwinan

Cho Zila said...

tu dia mengimbau kenangan comel gitu masa majlis perkahwinan... semoga berkekalan selamanya...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.TanTinTun Berlian..

wah,... comelnye die.. hihi...

Alhamdulillah... & tahniah akak..
amin...semoga allah memakbulkan doa hambanya ini.. :)

deno said...

tahniah kak.... :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Intan,k.atie sht2 jer.Terima kasih.K.atie pon dah lama gak tak singgah kat sini.Semoga intan pon sihat gak yer..

HAPPY ANNIVERSARY untuk Intan & HB...semoga sentiasa brbahgia hingga ke jannah.aaminnn

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun perkhawinan kak.. :)


cantiklah bajun pengantin akak.. :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

selamat ulang tahun perkahwinan...semoga kekal berbahgia hingga keJannah...aamiin

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. Amin

p/s: kita pun rindu kat intan..:D

izan mama mia said...

tahniah mg bertambah bahagia

Ibu Lala said...

Cantiknya. Tahniah.

adzairdawati makdara said...

happy anniversaryyyy

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy Anniversary Intan..
Kak Mirror doakan moga Intan kekal bahagia hingga ke syurga. Aamiin.

*ha kasut silver mcm Intan pakai tu la yg K.Mirror nak carik buat raya, tapi tak jumpa2 lg. :D

Cik Aini said...

cantik manis k.Intan dulu2 no,eh la ni pun manis gak..ptt En Firdaus bekenan :)

hepi enibesery K.Intan syg.moga bahgia til Jannah.amin :)

umi alya said...

Selamat Ulangtahun Intan, geramnya akak tengok gambar tu, bak pinang dibelah dua.. dua2 menawan..

Maria Firdz said...

Tahniah.. Moga kekal hgga ke akhir hayat.. Ameen..

Nora Karim said...

Alhamdulillah... Tahniah... moga jodoh kalian kekal hingga ke jannah... amin...

Riedaffya ibrahim said...

sweet gitu..happy anniversary yg

wantie said...

happy belated anniversary . moga kekal bahagia hingga ke syurga

Kesuma Angsana said...

tahniah moga kekal bahagia selamanye yer

SeputihSalju said...

happy anniversary.. cantik lah intan..