Followers

Saturday, 12 April 2014

REZEKI MEKAP DINNER DI PALM RESORT PUTRAJAYA

Assalamualaikum..salam sejahtera semua sahabat.. sekarang saya merangkak sedikit demi sedikit ke blog kawan-kawan..at least satu entry saya komen juga..:) Maaf ya sangat sangat lama tak bw.

Ok, semalam saya ada job mekap dinner di Palm Resort City. Mula-mula sorang jer, sekali dah siap, sorang lagi minta dia dimekapkan juga. Rezeki dari Allah...:)) Alhamdulillah.

Dua-dua request x  nak pakai eyelashes dan tak nak warna eyeshadow yang terang. Ok, ni hasilnya.:)




11 comments:

Mia Kassim said...

Nampak cantik dan menarik.....aku pun suka dgn make up simple camni :D

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai Intan. Kak Mirror doakan moga Intan terus berjaya!. :)

Cik Aini said...

simple but nice!
wish u luck k.Intan :)

Deq's Qienz said...

assalam kak intan..wahh mkin bajaya akak sekarang yer..smg trus diberkati ALLAH dan trus sucess lag ya

Tihara said...

lawa la intan, make up nya lembut tak tebal sangat..moga berjaya intan, insha Allah :)

Kakzakie said...

Oh di sana pun ada Palm Resort ye. Kakak ingat di JB aje ada.

Cantiklah hasil tangan Intan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cantik intan make-up!!

Kesuma Angsana said...

simple & very nice intan !

Mimi Azirah said...

Memang cantik kak intan mekap...superbb

ros_reeza said...

moga terus maju kak :)

Azhafizah Md Nor said...

cantik akak make up :)