Followers

Saturday, 1 March 2014

Offer Brg Mekap- Clearance

Assalamualaikum .. Saya nak clear dan jual brg2 make up ni dgn harga yg berpatutan. Semua ni saya jual RM150  sahaja free postage.

Ada loose powder eyeliner. Lipgloss. Naturactor krim compact powdee dan liptint.

Sesiapa yg nak boleh wasup saya 013-3392894

12 comments:

Mia Kassim said...

Selamat berhujung minggu....:D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.intann..

weee... murahnye..
nasib bek cma bukan penggemar make up..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Cik Intan Apa kabar?Lama tak singgah kat sini..Wah!byknya brg makeup dgn harga offer!!

Tihara said...

banyak jugak barangnya tu :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lama Intan tak update belog, miss u Dik.

Deqla Manjew said...

assalamualaikum kak.. sihat? lama x singgah sini.. brg mekap tu 1 set ke kak? murah jugak kan.. huhu

Sue-Rya Qistina said...

lupa nak bgtau intan. budget lari bulan ni, so mmg xdpt nak beli yg intan offer aritu. huhuhu

Riedaffya ibrahim said...

salam akak.....rindu nak ke blog akak..da lama x sembang kan...busy katakan..

zue_ra said...

klu sy pandai bermekap mesti sy borong cik intan..hehe

Mama Safiy Arfan said...

Klo sy ad duit lbh mau jgk sy grab ni..rugi2

Deq's Qienz said...

byknya..sy dah xrajin nk mekap bagai skg ni..hehee :D

Yana Libra said...

banyak brgnye tu..tp sy tak pandai make up..kalau tak mmg dah amik dah..hehe :)