Followers

Sunday, 26 January 2014

Smart phone Lenovo k900 Untuk DiJual

Assalamualaikum. Encik firdaus baru menang lucky draw di dinner company dia hari Jumaat baru ini. Lucky draw yg dia dapat ialah smart phone lenovo k900.

Kami nak jual sbb dah ada smart phone dah. Jadi sesiapa yang nak beli sila hubungi saya di talian 013-3392894 ( intan). Baru dan tak guna pun ..hihi..

Jika anda duk Area kl or selangor boleh pick up by hand. Bayaran secara tunai. RM1100.  Harga saya jual di bawah harga pasaran.

Sapa cepat dia dapat. Nak tau kelebihan smart phone ni sila cari di Google.

Cepat cepat!!! Terima kasih

21 comments:

ewanthology said...

bertuah sungguh

Mia Kassim said...

Wah bestnya dapat lucky draw smartphone...tahniah!

Wirda Amir said...

Salam cik puan intan berlian..

Wahhh...bertuahnya...

Moga dpt pelanggan dgn segera

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emm..cantik!

Tihara said...

bertuahnya dia dapat phone ni.. :)

Mimi Azirah said...

Wah menang smartphone...rezeki2..ala sy nak beli pun xdpt sbb sy dh guna note 2...

msredcheesecake said...

akk belum nak tukar phone...

nea lopah said...

waa..murah rezeki akak yer...

Cik Nur™ said...

cantik.. :)

Nurul Faiz said...

untungnya dapat hadiah handphone :)

Deqla Manjew said...

wah untung yer lucky draw dpt henpon.. tp nak jual eh.. lagi untung dpt duit.. hee.. kalo duit ada dah lama deqla rembat ni kak.. boleh thn fungsinya tu ...

MaMa Rey said...

wah beruntung menang lucky draw..suka dgn kaler smartphone ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Intan..

dah ada yg nk beli ker..?
cma dah tnya rata2 kawan kat opis semua dah ada smart phones.. huhu

Cik Puan said...

untung lah dapat lucky draw..

AyueJean AJ said...

Memang AJ berkenan sangat telefon ni.....
Tapi nampak gayanye kene postpone nak membeli nye pun...
Kucing baru kuar wad...
Huhuhuhu......

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..menang cabutan bertuah? dpt smartphone plak tu. bestnya!!

Cho Zila said...

kalau saya simpan jugak.. sayang sebab bertuah kan...

Catatan Seorang Guru said...

dah jual ke? kalau belum saya berminat..
0193982612

Time Traveller said...

Untung la dapat lucky draw.. :D
Bulanni bajet xde la.. huhuuu best nyer... kalau dapat beli ni hehehe :D

Time Traveller said...

Untung la dapat lucky draw.. :D
Bulanni bajet xde la.. huhuuu best nyer... kalau dapat beli ni hehehe :D

QasehnyaRania said...

untung mng lucky draw
dh dijual ke kak?